1.

اثر اسپرس و نسبت‌ علوفه به کنسانتره بر توازن نیتروژن، بیوهیدروژناسیون و ترکیب اسیدهای چرب شیر در میش‌های شیرده

دوره 18، شماره 3، آبان 1395، صفحه 447-459
بهروز یاراحمدی؛ مرتضی چاجی؛ محمد بوجارپور؛ خلیل میرزاده؛ مرتضی رضایی

2.

اثر تفاله اسانس گیری شده مرزه خوزستانی بر عملکرد تولیدی و ترکیب اسیدهای چرب عضله راسته در بره های پرواری فراهانی

دوره 17، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 71-82
حسین کریمی؛ آرش آذرفر؛ حشمت اله خسروی نیا؛ علی کیانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب