1.

-

دوره 6، شماره 0، اردیبهشت 1384
R. Yazdanparast؛ M. Hedayati؛ F. Azizi

2.

Influence of taxol and CNTs on the stability analysis of protein microtubules

دوره 50، شماره 1، شهریور 2019، صفحه 140-147
Elaheh Rohani Rad؛ Mohammad Reza Farajpour

3.

اثر محیط کشت، ریز نمونه و تنظیم‌کننده‌های رشد در کالزایی و تولید تاکسول در سرخدار، . Taxus baccata L

1-37، شماره 2، فروردین 1385
احمد یاری خسرو شاهی؛ مصطفی ولیزاده؛ علیرضا قاسم‌پور؛ محمود خسرو شاهلی؛ حسنعلی نقدی بادی

4.

بررسی اثر نوع و غلظت قندها بر میزان تولید تاکسول در کشت بافت سرخدار Taxus baccata L.

دوره 32، شماره 3، خرداد 1380
دکتر مه لقا قربانلی؛ کوروش دلاور

5.

تأثیر متیل جاسمونات و اسید سالیسیلیک در تغییرات آنزیم‌های آنتی‌اکسیدان، بیان ژن ‏bapt‏ و بیوسنتز ‏تاکسان‌ها در گیاهچه‌های حاصل از کشت درون‌شیشه‌ای فندق رقم سگورب ‏‏(‏Corylus avellana L cv. ‘Segorb’‎‏) ‏

دوره 52، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 225-242
رحیمه همتی گوگه؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ مجید شکرپور؛ محمدرضا نقوی؛ علیداد ورشوچی

6.

تاثیر محرک سولفات مس بر بیان ژن‌های TXS, DBAT, BAPT, DBTNB و بیوسنتز برخی تاکسان‌ها در کشت سلول سرخدار (Taxus baccata L).

دوره 50، شماره 3، آبان 1398، صفحه 51-62
مهسا بام‌نشین؛ عبدالله حاتم‌زاده؛ محمدرضا نقوی؛ محمد حسین میرجلیلی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب