26.

ماهیت دیبای شوشتر از منظر منابع مکتوب ( خاستگاه، مراکز تولید، نقش و کاربرد)

دوره 3، شماره 45، پاییز 1390، صفحه 53-62
احسان پورابریشم؛ فریناز فربود

27.

مطالعة قابلیت استفاده از پودر سوریمی و گوشت چرخ‌شدة ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تهیه‌شده به روش انجماد خشک در فرمولاسیون شیرینی خانگی

دوره 67، شماره 2، تابستان 1393، صفحه 191-205
سید علی جعفرپور؛ مهرنوش باقری مفیدی؛ علی معتمدزادگان

28.

معماری با نگاهی به آسمان: سکونتگاه های روستایی - ساختاری ویژه در معماری روستایی زاگرس( منطقه کردستان)

دوره 36، شماره 0، زمستان 1387
دکتر هاشم هاشم نژاد؛ مهندس صلاح الدین مولانایی

29.

ویژگی‌های شیمیایی، بیوفیزیکی و حسی برگرهای ترکیبی گوشت قرمز گوساله و سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 67، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 491-510
سید علی جعفرپور؛ مونا شکری؛ بهرام شهره

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.