1.

Effect of Sulfur Pesticide on the Quality of Fresh Pistachios in Cold Storage

دوره 9، شماره 4، دی 2022، صفحه 453-462
Fatemeh Nazoori؛ Elaheh ZamaniBahramabadi؛ Seyed Hossein Mirdehghan

2.

Effect of Sun-Drying and Roasting on Pistachio Quality and Health Benefits

دوره 11، شماره 3، مهر 2024، صفحه 299-308
Fatemeh Nazoori؛ Elaheh ZamaniBahramabadi؛ Hossein Rezaei

3.

Improving Shelf Life of Strawberry Through Application of Sodium Alginate and Ascorbic Acid Coatings

دوره 7، شماره 3، آذر 2020، صفحه 279-293
Fatemeh Nazoori؛ Solmaz Poraziz؛ Seyed Hossein Mirdehghan؛ Majid Esmailizadeh؛ Elaheh ZamaniBahramabadi

4.

Preharvest Application of Sulfur as Pesticide on Fresh Hull and Kernel of Pistachio (Pistacia vera L.)

دوره 9، شماره 1، فروردین 2022، صفحه 117-129
Fatemeh Nazoori؛ Elaheh ZamaniBahramabadi؛ Seyed Hossein Mirdehghan؛ Mozhdeh Yousefi


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب