1.

Effect of Sulfur Pesticide on the Quality of Fresh Pistachios in Cold Storage

دوره 9، شماره 4، دی 2022، صفحه 453-462
Fatemeh Nazoori؛ Elaheh ZamaniBahramabadi؛ Seyed Hossein Mirdehghan

2.

Effect of Sun-Drying and Roasting on Pistachio Quality and Health Benefits

دوره 11، شماره 3، مهر 2024، صفحه 299-308
Fatemeh Nazoori؛ Elaheh ZamaniBahramabadi؛ Hossein Rezaei

3.

Improving Shelf Life of Strawberry Through Application of Sodium Alginate and Ascorbic Acid Coatings

دوره 7، شماره 3، آذر 2020، صفحه 279-293
Fatemeh Nazoori؛ Solmaz Poraziz؛ Seyed Hossein Mirdehghan؛ Majid Esmailizadeh؛ Elaheh ZamaniBahramabadi

4.

Investigating the Enzymatic System of Mexican Lime Fruits in LowTemperature Storage under Post-Harvest Treatment of Salicylic Acid

دوره 12، شماره 1، فروردین 2025، صفحه 219-228
Mozhdeh Yousef؛ Fatemeh Nazoori

5.

Preharvest Application of Sulfur as Pesticide on Fresh Hull and Kernel of Pistachio (Pistacia vera L.)

دوره 9، شماره 1، فروردین 2022، صفحه 117-129
Fatemeh Nazoori؛ Elaheh ZamaniBahramabadi؛ Seyed Hossein Mirdehghan؛ Mozhdeh Yousefi





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب