1.

بررسی برخی پاسخ‌های مورفو-فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی دو رقم بابونه آلمانی ‏‏(‏Matricaria chamomilla‏) به مایکوریزا در شرایط تنش کم‌آبی

دوره 53، شماره 3، آذر 1401، صفحه 737-749
فاطمه ابراهیمی؛ امین صالحی؛ محسن موحدی دهنوی؛ امین میرشکاری

2.

تأثیر قارچ مایکوریزا بر عملکرد دانه، میزان روغن دانه و کارآیی مصرف آب گیاه دارویی گاوزبان (Borago officinails L.) تحت شرایط تنش آبی

دوره 49، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 407-415
علی رحیمی؛ شاهرخ جهانبین؛ امین صالحی؛ هوشنگ فرجی

3.

تأثیر کودهای آلی و قارچ مایکوریزا بر خصوصیات مورفولوژیکی، عملکرد سرشاخه و موسیلاژ گاوزبان (Borago officinalis)

دوره 50، شماره 3، آذر 1398، صفحه 561-570
زهرا شهبازی؛ امین صالحی؛ محسن موحدی دهنوی؛ هوشنگ فرجی

4.

تأثیر مقادیر مختلف ورمی‌کمپوست به همراه کود نیتروژنه بر عملکرد و درصد اسانس شمعدانی معطر (Pelargonium graveolens L.)

دوره 48، شماره 3، دی 1396، صفحه 555-563
پروین رستم پور؛ امین صالحی؛ رضا امیری فهلیانی؛ امین میرشکاری

5.

مطالعه خصوصیات مورفولوژی و فنولوژی، میزان عناصر غذایی پر مصرف (نیتروژن، فسفر، پتاسیم) و درصد اسانس چهار جمعیت گیاه سنبله‌ای کرکدار (Stachys pilifera L.)

دوره 50، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 233-242
حامد حیدری؛ امین صالحی؛ هوشنگ فرجی؛ شهاب الدین میری نژاد؛ یعقوب بهزادی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب