نویسنده = جعفر حاجی لو
تعداد مقالات: 3

1

اثر سطوح مختلف شوری روی شاخص‌های رشد، جذب عناصر‌، فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی و برخی صفات فیزیولوژیک ریشه و برگ پایه هیبرید GN15

دوره 50، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 483-500
اکبر انگوتی؛ جعفر حاجی لو؛ ادریس حاج علی؛ حسین فتحی

2

ارزیابی صفات کیفی پوست و گوشت برخی از ارقام و ژنوتیپ‌های هلو

دوره 50، شماره 1، بهار 1398، صفحه 151-162
رحیم عبدالهی؛ جعفر حاجی لو؛ مهرشاد زین العابدینی؛ ناصر مهنا؛ محمدرضا غفاری

3

تأثیر نوع پلی آمین بر انبارمانی میوه آلو، رقم ‘شابلون’

دوره 46، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 649-658
صبا شکراله فام؛ جعفر حاجی لو؛ فریبرز زارع نهندی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.