1.

بررسی تأثیر جدایه های تریکودرما در جلوگیری از رشد قارچ Aspergillus flavus و کاهش آفلاتوکسین روی پسته

دوره 2، شماره 2، بهمن 1392، صفحه 71-79
ساناز چگینی؛ کیوان بهبودی؛ محمد جوان نیکخواه؛ محسن فرزانه

2.

تأثیر باکتری‎های بازدارنده سیستم حدنصاب احساس بر بیماریزایی Pectobacterium carotovorum عامل پوسیدگی نرم سیب‎زمینی

دوره 5، شماره 2، آذر 1395، صفحه 151-162
عادله سبحانی پور؛ کیوان بهبودی؛ اسماعیل محمودی؛ محسن فرزانه

3.

تاثیر نانو امولسیون اسانس دارچین در کاهش پوسیدگی های پس از برداشت میوۀ توت فرنگی

دوره 4، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 57-64
حمیدرضا علیزاده؛ محسن فرزانه؛ ذبیح الله اعظمی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب