1.

اثر فاصلۀ کشت و مقدار بذر بر عملکرد دانه، پروتئین و صفات زراعی دو رقم لوبیا قرمز در شهرستان رشت

دوره 16، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 369-380
محمد ربیعی؛ مهرداد جیلانی

2.

اثر مصرف کودهای نیتروژن و فسفر بر شاخص‌های برداشت و برخی صفات مهم زراعی گیاه تریتیکاله در منطقه گیلان

دوره 17، شماره 2، تیر 1394، صفحه 313-327
محمد ربیعی؛ مهرداد جیلانی؛ شهرام کریمی

3.

تأثیر تاریخ کاشت و تراکم بوته بر ویژگی‌های کمی و کیفی علوفه گوار (لوبیای خوشه‌ای)

دوره 24، شماره 3، مهر 1401، صفحه 919-931
محدثه حیدرزاده؛ سید محمدرضا احتشامی؛ محمد ربیعی

4.

تأثیر عناصر بُر، روی و گوگرد بر عملکرد دانه و ترکیب اسیدهای چرب روغن کلزا

دوره 16، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 69-84
مریم حبیبی؛ مجید مجیدیان؛ محمد ربیعی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب