1.

اثر مقادیر مختلف نیتروژن در محلول غذایی بر خصوصیات کمی و کیفی شمعدانی

دوره 16، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 157-168
عزیزاله خندان میرکوهی؛ فرزانه کاظمی؛ مصباح بابالار؛ روح‌انگیز نادری

2.

اثر نسبت‌های مختلف نیتروژن آمونیومی به نیتروژن کل بر رشد رویشی و گل‌دهی گیاه گلدانی بنت‌القنسول

دوره 15، شماره 3، آبان 1392، صفحه 39-51
علیرضا مشرفی عراقی؛ روح‌انگیز نادری؛ مصباح بابالار؛ محمدرضا طاهری

3.

بررسی تأثیر سازگاری و ناسازگاری پایه‏های کدو بر تغییرات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی پیوندک خربزه خاتونی

دوره 27، شماره 2، تیر 1404، صفحه 299-314
مائده فرشتیان؛ رضا صالحی محمدی؛ عبدالکریم کاشی؛ مصباح بابالار





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب