1.

اثر تنش شوری بر عملکرد، اجزای عملکرد علوفه و خصوصیات مورفولوژیکی کوشیا (Kochia scoparia L.)

دوره 42، شماره 4، اسفند 1390، صفحه 735-743
جعفر نباتی؛ محمد کافی؛ احمد نظامی؛ پرویز رضوانی مقدم؛ علی معصومی؛ محمد زارع مهرجردی

2.

بررسی تحمل به یخ‌زدگی در باقلا (Vicia faba L.) با استفاده از شاخص نشت الکترولیت‌ها

دوره 49، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 77-88
علیرضا حسن فرد؛ احمد نظامی؛ محمد کافی؛ جعفر نباتی

3.

تأثیر سطوح مختلف شوری و نیتروژن بر فاکتورهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیائی دو رقم حساس و متحمل به شوری گندم نان

دوره 43، شماره 2، مهر 1391، صفحه 243-255
اعظم برزوئی؛ محمد کافی؛ حمیدرضا خزایی؛ نجات پیرولی بیرانوند


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب