1.

بررسی عوامل مؤثر بر اسیدولیز آنزیمی روغن کلزا با اسیدهای چرب کاپریلیک و کاپریک در تولید لیپید بازساخته

دوره 43، شماره 2، اسفند 1391، صفحه 169-179
داود ثواقبی فیروزآبادی؛ کرامت اله رضایی؛ محمد صفری؛ پرویز اشتری

2.

تاثیر مدت زمان رسانیدن بر پروفیل اسیدهای چرب، ریز ساختار و خواص حسّی پنیر UF فتا

دوره 40، شماره 1، شهریور 1388
مصطفی کرمی؛ محمدرضا احسانی؛ محمدعلی ابراهیم زاده موسوی؛ کرامت اله رضایی؛ محمد صفری


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.