حکمت پور, فاطمه, قائدی, علیرضا, یونس زاده فشالمی, محمد, ناظم رعایا, سمیرا, طرفی موذن زاده, منصور, موسوی ثابت, ُسید حامد. (1404). بررسی تأثیر سطوح مختلف مکمل‌ اسید صفراوی موجود در جیرة غذایی کپور معمولی انگشت‌قد (Cyprinus carpio) بر رشد، متابولیسم چربی، ترکیب شیمیایی لاشه و عملکرد دستگاه گوارش. , 78(3), 215-229. doi: 10.22059/jfisheries.2025.394178.1458
فاطمه حکمت پور; علیرضا قائدی; محمد یونس زاده فشالمی; سمیرا ناظم رعایا; منصور طرفی موذن زاده; ُسید حامد موسوی ثابت. "بررسی تأثیر سطوح مختلف مکمل‌ اسید صفراوی موجود در جیرة غذایی کپور معمولی انگشت‌قد (Cyprinus carpio) بر رشد، متابولیسم چربی، ترکیب شیمیایی لاشه و عملکرد دستگاه گوارش". , 78, 3, 1404, 215-229. doi: 10.22059/jfisheries.2025.394178.1458
حکمت پور, فاطمه, قائدی, علیرضا, یونس زاده فشالمی, محمد, ناظم رعایا, سمیرا, طرفی موذن زاده, منصور, موسوی ثابت, ُسید حامد. (1404). 'بررسی تأثیر سطوح مختلف مکمل‌ اسید صفراوی موجود در جیرة غذایی کپور معمولی انگشت‌قد (Cyprinus carpio) بر رشد، متابولیسم چربی، ترکیب شیمیایی لاشه و عملکرد دستگاه گوارش', , 78(3), pp. 215-229. doi: 10.22059/jfisheries.2025.394178.1458
حکمت پور, فاطمه, قائدی, علیرضا, یونس زاده فشالمی, محمد, ناظم رعایا, سمیرا, طرفی موذن زاده, منصور, موسوی ثابت, ُسید حامد. بررسی تأثیر سطوح مختلف مکمل‌ اسید صفراوی موجود در جیرة غذایی کپور معمولی انگشت‌قد (Cyprinus carpio) بر رشد، متابولیسم چربی، ترکیب شیمیایی لاشه و عملکرد دستگاه گوارش. , 1404; 78(3): 215-229. doi: 10.22059/jfisheries.2025.394178.1458





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب