1.

شناسایی ژنومی تنوع تعداد کپی (CNV) در گوسفند نژاد عربی افغانستان با استفاده از آرایه Ovine 50k SNPChip

صفحه 501-513
رقیه محمودی؛ محمدحسین مرادی؛ امیر حسین خلت آبادی فراهانی؛ محمدعثمان کریمی

2.

اثر متقابل ژنوتیپ و محیط بر صحت ارزیابی ژنومی صفات تولید شیر گاوهای هلشتاین در ایران

صفحه 515-527
بهروز محمدنظری؛ اردشیر نجاتی جوارمی؛ محمد مرادی شهربابک؛ رستم عبدالهی آرپناهی

3.

اثر جیره حاوی کربوهیدرات‌های غیر الیافی زیاد بر بیان برخی از ژن‌های مرتبط با التهاب در گاوهای شیرده جرسی

صفحه 529-536
گلناز تأسلی؛ فرخ کفیل زاده؛ داراب قدیمی؛ وان لور؛ مایکل بالو

4.

اثر افزودن ساکارز با و بدون و نمک کلسیمی روغن ماهی بر عملکرد، تخمیر شکمبه، قابلیت هضم مواد و فراسنجه‌های خونی گوساله‌های نر هلشتاین

صفحه 537-547
محمد جواد خلیفه؛ محسن ساری؛ مهدی دهقان بنادکی

5.

بررسی اثر مخلوط عصاره آبی آویشن و برگ اکالیپتوس بر عملکرد و سلامت گوساله های شیرخوار نژاد هلشتاین

صفحه 549-558
حسین منافی راثی؛ علی بیات؛ هرمز منصوری

6.

ارزیابی گیاهان مرتعی مورد چرای شتر در خراسان جنوبی و بررسی تاثیر جایگزینی یونجه با اشنان بر عملکرد شترهای شیری

صفحه 560-569
سید احمد حسینی؛ محمد حسن فتحی نسری؛ همایون فرهنگ فر؛ مسعود دیدارخواه

7.

بررسی اثر کیلات مس- متیونین و اسانس پونه کوهی بر عملکرد، کیفیت گوشت، پاسخ ایمنی و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون جوجه‌های گوشتی

صفحه 571-581
امین سعید؛ محسن افشار منش؛ محمد سالارمعینی

8.

اثر پری‌‌بیوتیک و عصارۀ بابونه، پونه و مرزنجوش بر عملکرد تخم‌گذاری، فراسنجه‌‌های خونی، و ریخت-شناسی رودۀ مرغان تخم‌‌گذارِ در اواخرِ تولید

صفحه 583-593
زهرا محمدزاده؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ علیرضا بهنامی فر

9.

تأثیر روش‌های مختلف تغذیه در روزهای اول دوره پرورش بر صفات تولیدی و متابولیت‌های خونی جوجه‌های گوشتی

صفحه 595-607
صیفعلی ورمقانی؛ منصور احمدی؛ جعفر پورمنصور؛ هوشنگ جعفری

10.

تاثیر سطوح مختلف پودر شوید در مقایسه با آنتی‌بیوتیک فلاوومایسین بر عملکرد، پاسخ ایمنی و فلور میکروبی روده در جوجه‌های گوشتی

صفحه 609-618
احسان شهرامی؛ محمد جباری راد؛ سید عبداله حسینی؛ مهدی افتخاری

11.

بررسی اثرات سطوح کلسیم، عصاره هیدروالکلی میوه پنیرباد و روغن کتان بر عملکرد، ابقاء مواد معدنی و ریخت شناسی استخوان جوجه های گوشتی

صفحه 619-631
ملیحه نوری؛ حسن صالح؛ محمد طاهر میرکزهی

12.

اثر منابع مختلف روغن گیاهی بر عملکرد رشد، شاخص‌های بیوشیمیایی خون و ویژگی های لاشه جوجه‌های گوشتی

صفحه 633-644
حمید مولایی مقبلی؛ مژگان مظهری؛ امیدعلی اسماعیلی پور؛ حسین دوماری

13.

مقایسه اثر افزودن عصاره چویر با مکمل‌های آنتی‌بیوتیک، پروبیوتیک و مخلوط ویتامینی-معدنی بر عملکرد رشد و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی

صفحه 645-657
زهرا نوره؛ کامران طاهرپور؛ محمد اکبری قرایی؛ حسن شیرزادی؛ حسینعلی قاسمی

14.

اثر تغذیه آنتی بادی زرده تخم مرغ اختصاصی ساخته شده علیه باکتری اشریشیاکلی انتروتوکسیژنیک K99 بر عملکرد رشد و سلامت گوساله های شیرخوار هلشتاین

صفحه 659-688
امیر کرم زاده دهاقانی؛ ارمین توحیدی؛ مهدی ژندی؛ ناهید مژگانی

15.

بررسی مقایسه ای عملکرد پروار و خصوصیات لاشه بره‌های لری بختیاری و آمیخته‌های رومانف × لری بختیاری

صفحه 689-695
مرتضی کرمی؛ محسن باقری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب