1.

تاثیر عصاره برگ درخت زیتون بر شاخص های رشد، بازماندگی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella)

صفحه 1-11
احسان احمدی فر؛ حسین آدینه؛ زینب حنایی کاشانی؛ طیبه عنایت غلامپور؛ ابراهیم مسعودی

2.

اثر pH و دما روی رشد ،ظرفیت آنتی‌اکسیدانی ،فنل و فلاونویید در ریزجلبک Scenedesmus sp

صفحه 13-27
پریچهر حناچی؛ آسیه آقا بابایی؛ مصطفی نوروزی

3.

بررسی اثر جیره های حاوی برگ درختان بر ماندگاری، تکثیر و پرورش دافنی ماگنا (Daphnia magna) در شرایط آزمایشگاهی

صفحه 29-43
غلامرضا رفیعی؛ نازنین معتمدی؛ مهدی اسماعیلی بیدهندی

4.

اثر دما، pH و اسانس نارنج بر کاهش جمعیت لیستریا مونوسیتوژنز در فیله کپور نقره‌ای دودی شده به روش گرم و سرد

صفحه 45-55
لاله رومیانی؛ بهنوش شکرچی قطب آبادی

5.

اثر استفاده از نانوکربن لوله‌ای مغناطیس شده CNT@Fe3O4 بر باکتری‌های آئروموناس هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila) و یرسینیا روکری (Yersinia ruckeri) جدا شده از ماهی

صفحه 57-67
مصطفی علی شیری جونقانی؛ کامران رضایی توابع؛ حسن نژاد حیدری؛ علیرضا میرواقفی؛ پگاه فرهنگ

6.

بررسی برون‌تنی ویژگی‌های ضد باکتریایی و ضد اکسیدانی سلوموسیت مشتق شده از توتیای دریایی نقب‌زن (Echinometra matheai) و عصاره‌های آن

صفحه 69-83
سجاد کاویانی؛ سید فخرالدین حسینی؛ مسعود رضایی

7.

تولید و ارزیابی فیلم زیست تخریب پذیر هوشمند بر پایه کاراژینان به منظور بسته بندی فیله ماهی

صفحه 85-95
هانیه رستم زاد؛ نرجس کمالی ثابتی؛ آریا باباخانی

8.

بررسی راندمان تولید، ترکیبات تقریبی و اسیدهای آمینه پودر دو گونه خیار دریایی Holothuria loeucospilataو Stihcopus hermani برای تولید کپسول

صفحه 97-103
یزدان مرادی؛ ملیکا ناظمی؛ منصوره قائنی؛ فرحناز لکزائی؛ سوسن شاهرخی

9.

چکیده انگلیسی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب