1.

ارزیابی وضعیت کهنگی تراکتورها و توان تعمیراتی در کشاورزی استان خوزستان به کمک AHP و GIS

صفحه 749-759
آتنا کشوری؛ افشین مرزبان

2.

مدل سازی دوبعدی اجزای محدود خشک‌کردن نخود فرنگی در خشک‌کن ترکیبی مادون‌قرمز-هوای گرم

صفحه 761-770
داریوش زارع؛ سعید اکبرزاده؛ محمد لغوی؛ محمدامین نعمت اللهی

3.

بررسی اثرات زیست‌محیطی و ارزیابی جریان انرژی در تولید پامچال گلخانه‌ای با رویکرد تقاضای انرژی تجمعی و تقاضای اکسرژی تجمعی

صفحه 771-785
طاهره صالح پور؛ مجید خانعلی؛ علی رجبی‌پور

4.

بررسی تخلیه منابع و هزینه‌های اجتماعی در مدیریت‌های مختلف برنج و کاه

صفحه 787-799
علی متولی؛ سید جعفر هاشمی؛ رضا طباطبایی کلور

5.

بررسی روند مصرف انرژی در دو سامانه آبیاری غرقابی و تحت‌فشار: مطالعه موردی یک مزرعه صد هکتاری در همدان

صفحه 801-809
حسن قاسمی مبتکر

6.

کاربرد بینی الکترونیک جهت پایش و استخراج الگوی پیش بینی وضعیت هاضم بیوگاز آزمایشگاهی

صفحه 811-821
احسان سوند رومی؛ سید سعید محتسبی؛ شاهین رفیعی؛ حسین قنواتی

7.

بررسی تأثیر میدان‌های مغناطیسی استاتیک و دینامیک بر برخی ویژگی‌های شیمیایی حبه‌ی انار

صفحه 823-831
بهنام علایی؛ رضا امیری چایجان؛ حسن ساریخانی

8.

طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه جداکننده الکترواستاتیکی ناخالصی‌های غیردانه‌ای محصولات کشاورزی (مطالعه موردی: جداسازی ذرات کاه از دانه گندم)

صفحه 833-845
محمد جعفری؛ غلامرضا چگینی

9.

استخراج هیومیک اسید از پسماندهای کمپوست قارچ به کمک تیمار قلیایی و فراپالایش غشایی

صفحه 847-861
رسول تاجی نیا؛ محمدحسین کیانمهر؛ احسان سرلکی؛ علی شریف پاقلعه؛ حسین میر سعید قاضی

10.

بررسی پروفایل اسیدهای چرب، خواص آنتی اکسیدانی و ترکیبات پلی فنلی برگ ازگیل ژاپنی

صفحه 863-872
زهره گل محمدی؛ مریم جلیلی؛ لادن رشیدی

11.

تغییرات فیزیکوشیمیایی ایزوله پروتئین آب پنیر پس از واسرشته شدن، آبکافت آنزیمی و درهم تنیدن

صفحه 873-881
هیمن نوربخش؛ زهرا امام جمعه

12.

تولید فیلم کفیران-پلی یورتان پایه آبی حاوی اسانس رزماری جهت نگهداری گوشت شترمرغ

صفحه 883-893
فاطمه هدایتی راد؛ انوشه شریفان؛ غلامحسن اسدی

13.

بررسی اثر استفاده از پوشش کیتوزان، بسته‌بندی نانو اکسید سیلیس و اتمسفر اصلاح شده بر خواص قارچ دکمه-ای در طول دوره نگهداری

صفحه 895-907
رشید غلامی؛ ابراهیم احمدی

14.

بررسی تأثیر درجه حرارتهای مختلف نگه‌داری بر ترکیبات آرومای پنیر پروبیوتیک UF

صفحه 909-926
مرجان تاجیک احمد آبادی؛ علیرضا شهاب لواسانی؛ شیلا برنجی

15.

تلفیق منطق فازی و الگوریتم ژنتیک به‌منظور مدیریت هزینه - زمان - کیفیت در واحدهای شالی‌کوبی مدرن شهرستان رشت

صفحه 927-938
اشکان نبوی پله سرائی؛ شاهین رفیعی؛ سید سعید محتسبی

16.

اثر روش های خاک ورزی حفاظتی و مرسوم بر برخی خصوصیات ماشین و خاک در منطقه سرد استان خراسان رضوی

صفحه 939-949
سعید ظریف نشاط؛ محمد حسین سعیدی راد؛ محمود صفری

17.

استفاده از ماتریس هم-رخدادی سطح خاکستری برای طبقه بندی کشمش توده‌ای‌

صفحه 951-961
مصطفی خجسته نژند؛ حامد رمضانی

18.

بررسی تأثیر اینولین و پودر صمغ دانه به بر خواص فیزیکوشیمیایی و کیفی ماست کم چرب

صفحه 963-975
نسا غیبی؛ رقیه اشرفی یورقانلو

19.

بررسی اثر امواج فراصوت بر سینتیک خشک کردن دانه شلتوک در زمان استراحت‌دهی در یک خشک‌کن ترکیبی مادون قرمز-هوای گرم

صفحه 977-989
فرامرز نوعی خدابادی؛ علی رجبی‌پور؛ محمود امید؛ داریوش زارع

20.

ساخت و ارزیابی سامانه خبره تشخیص حمله زنبورخوار به کندو به منظور کاهش تلفات

صفحه 991-1004
زهرا عبداله زارغ؛ نواب کاظمی؛ سامان آبدانان مهدی زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب