1.

ارزیابی کاربرد کودهای آلی، شیمیایی، زیستی و اسیدهای آمینه بر صفات کمی و کیفی بابونه آلمانی ‏‏(‏Matricaria chamomilla L.‎‏) در برداشت‌های مختلف

صفحه 755-767
سیده کانی میر سیدی؛ یوسف نصیری؛ محمد رضا مرشدلو؛ معروف خلیلی

2.

مطالعه شاخص‌های زراعی- اقلیمی در مراحل فنولوژی و عملکرد رقم‌های جدید سیب‌زمینی در کشت ‏زمستانه

صفحه 769-778
عبدالستار دارابی

3.

مناسب‌ترین میزان مصرف آب در درخت لیموترش (‏Citrus aurantifolia‏) به روش آبیاری قطره‌ای ‏در شهرستان میناب

صفحه 779-790
یعقوبعلی کرمی

4.

ارزیابی پارامترهای بیوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ریحان (‏Ocimum basilicum L.‎‏) در واکنش ‏به اسید فولویک و کود کامل (‏NPK‏)‏

صفحه 791-802
محمد حسین امینی فرد؛ محبوبه عسگریان؛ مهدی خیاط؛ مهدی جهانی

5.

امکان‌سنجی القای ریشه مویین در دو گونه زوفا (‏Hyssopus officinalis‏ و ‏Hyssopus ‎angustifolius‏)‏

صفحه 803-813
سمیه طایفه علی اکبرخانی؛ سید کمال کاظمی تبار امیر کلایی؛ ولی اله قاسمی عمران؛ ناصر مهنا

6.

تأثیر همزیستی قارچ‌ مایکوریزا آربسکولار بر برخی شاخص‌های کیفی و فیزیولوژیکی گل لیزیانتوس ‏گلدانی (‏Eustoma grandiflorum ‘Matador Blue’‎‏)‏

صفحه 815-824
ایمان فرخوند؛ سعید ریزی؛ رحیم برزگر؛ مسعود فتاحی

7.

بررسی و مقایسه برخی صفات مورفولوژیک و وضعیت عناصر غذایی برگ و ریشه در برخی ‏ترکیب‌های پیوندی بادام در مقایسه با پایه‌های غیر پیوندی تحت تنش شوری ‏

صفحه 825-838
طاهر سقلی؛ محمداسماعیل امیری؛ علی ایمانی؛ حامد رضایی؛ علی مومن پور

8.

تأثیر کادمیم و سرب بر صفات مورفوفیزیولوژیک و شاخص‌های فتوسنتزی گیاه ریحان ‏(‏Ocimum basilicum L.‎‏)‏

صفحه 839-849
بهمن فتاحی؛ کاظم ارزانی؛ محمد کاظم سوری؛ محسن برزگر

9.

بررسی اثر محیط کشت و تنظیم‌کننده‌های‎ ‎رشد گیاهی بر‎ ‎ریزازدیادی دو پایه جنس پرونوس ‏(‏‎ CAB 6P‎و ‏JASPI‏)‏

صفحه 851-864
ناصر بوذری؛ رامین شفیعی؛ بتول حسین پور؛ سیده سمانه حسینی

10.

بهبود برخی صفات رشدی گل ژربرا (‏Gerbera jamesonii‏) با استفاده از تغذیه معدنی در مراحل ‏مختلف رشد گیاه در شرایط تنش شوری

صفحه 865-878
جعفر عباسی؛ معظم حسن پور اصیل؛ جمالعلی الفتی

11.

تأثیر تاریخ کاشت و کودهای با بنیان نانو بر صفات کمی و کیفی زعفران در منطقه گیلان

صفحه 879-890
داود هاشم آبادی؛ سمانه ظهیری برسری؛ فاطمه زارع دوست؛ مریم جدید سلیماندارابی؛ حسن فیضی

12.

مقایسه‎ ‎خصوصیات‎ ‎کمی‎ ‎وکیفی‎ ‎ژنوتیپ‎ ‎امیدبخش‎ ‎مشهد-86‏‎ ‎با‎ ‎برخی‎ ‎رقم‌های‎ ‎زودرس‎ ‎گیلاس

صفحه 879-887
ابراهیم گنجی مقدم؛ آرزو جلالی؛ ابوالفضل ایروانی؛ سیما بینا

13.

تأثیر کودهای نیتروژن و بور بر عملکرد و غلظت عناصر معدنی میوه کارلا (‏Momordica charantia ‎L.‎‏)‏

صفحه 901-909
علی حسن زاده؛ مصطفی حیدری؛ حسن خوش قلب؛ حسن قربانی قوژدی

14.

اثر تیمار اسید سالیسیلیک بر تحمل یخ زدگی زمستانه در انگور رقم شاهانی ‏

صفحه 911-933
علی عبادی؛ اسماء عباسی کاشانی؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ مجید شکرپور

15.

بهینه‌سازی باززایی گیاهان حاصل از جنین‌زایی سوماتیکی در شش رقم انگور ‏‎(Vitis vinifera L.)‎

صفحه 935-945
راضیه رستمی؛ احمد ارشادی

16.

تأثیر کودهای آلی، زیستی و شیمیایی نیتروژن بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی انگور سفید بی‌دانه

صفحه 947-957
عزیز مجیدی؛ حامد دولتی بانه

17.

تأثیر تنظیم‌کننده‌های رشد گیاهی بر جوانه‌زنی بذور نارس ارکیده در دو محیط‌ کشت آزمایشگاهی

صفحه 959-965
حسین پیری؛ منصور فاضلی رستم پور؛ علی بازند

18.

ارزیابی دانهال‌های درخت به (‏Cydonia oblonga Mill.‎‏) شمال‌غرب ایران و گزینش مقدماتی ‏ژنوتیپ‌های امیدبخش

صفحه 967-981
خسرو نعیمی؛ حمید عبداللهی؛ سیر مهدی میری

19.

ارزیابی مولکولی کارایی گرمادرمانی و کشت مریستم برای حذف شماری از بیماری‌های ویروسی در ‏رقم‌های مهم تجاری گلابی (‏Pyrus communis L.‎‏) ‏

صفحه 983-992
نوشین کاظمی؛ فریبرز زارع نهندی؛ علی اکبر حبشی؛ محمدرضا دادپور

20.

تأثیر ترکیبات گاما آمینوبوتریک اسید، هیومیک اسید و سالیسیلیک اسید بر برخی از پاسخ‌های ‏مورفوفیزیولوژیکی و ویژگی آنتی اکسیدانی گیاه پروانش ‏Catharanthus roseus L. (G.DON).‎‏ ‏

صفحه 993-1008
الهه بیانلو؛ میترا اعلایی؛ محسن ثانی خانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب