1.

تأثیر محلول پاشی تاج درخت با سدیم سلنات بر غنی سازی زیستی سلنیوم و حفظ کیفیت میوه سیب ’استارکینگ دلیشس‘ در طول دوره انبارمانی

صفحه 501-514
شیدا محبی؛ مصباح بابالار؛ ذدبیح اله زمانی؛ محمدعلی عسکری

2.

اثر پوشش خوراکی آلژینات‌سدیم بر ماندگاری میوه توت‌فرنگی رقم گاویوتا (Fragaria ananassa)

صفحه 515-526
سولماز پورعزیز؛ فاطمه ناظوری؛ سید حسین میردهقان؛ مجید اسماعیلی زاده

3.

اثر محلول پاشی با اسیدهای آمینه و پپتون بر کیفیت و ماندگاری میوه انار رقم ملس ساوه

صفحه 527-537
زهرا جلیلی مقدم؛ سیامک کلانتری؛ ابوالقاسم حسن پور اصطهباناتی؛ دانیل والروگاریدو

4.

ارزیابی نتاج حاصل از تلاقی لاین‌های منتخب خیار با هیبرید تجاری نگین

صفحه 539-548
فاطمه ستمدیده مسلمی؛ جمالعلی الفتی؛ یوسف حمید اغلی

5.

تعیین اجزای عملکرد گردوی ایرانی و مطالعه همبستگی آن با صفات فنولوژیک، مورفولوژیک و بیوشیمیایی

صفحه 549-560
سعادت ساریخانی خرمی؛ کورش وحدتی

6.

تأثیر کودهای آلی و قارچ مایکوریزا بر خصوصیات مورفولوژیکی، عملکرد سرشاخه و موسیلاژ گاوزبان (Borago officinalis)

صفحه 561-570
زهرا شهبازی؛ امین صالحی؛ محسن موحدی دهنوی؛ هوشنگ فرجی

7.

بررسی اثرات بستر کاشت و مکمل های غذایی بر برخی از صفات رویشی و زایشی قارچ صدفی سالمون (Pleurotus djamor)

صفحه 571-585
عباسعلی کیماسی؛ داریوش رمضان؛ مهدی آران؛ رضا باقری؛ عباس نصیری دهسرخی

8.

تأثیر نوع محیط کشت و تنظیم‌کننده رشدی در کشت مریستم ارقام مختلف گیلاس

صفحه 587-594
محمد اسماعیل نداف؛ غلامرضا ربیعی؛ ابراهیم گنجی مقدم؛ عبدالرحمان محمدخانی

9.

بررسی کاربرد اسید جاسمونیک و اسید آبسایزیک بر متابولیسم گیاه توت فرنگی در شرایط تنش شوری

صفحه 595-607
سلما جمالیان

10.

مطالعه اثر کاربرد برگی پتاسیم، روی و بور بر پروفیل اسید‌های‌چرب سه رقم زیتون

صفحه 609-620
رضا غلامی؛ نوراله معلمی؛ اسمعیل خالقی؛ سید منصور سید نژاد

11.

تأثیر کاربرد کودهای زیستی بر عملکرد، کیفیت و ظرفیت آنتی اکسیدانی میوه گوجه فرنگی

صفحه 621-632
پیمان شیخ علیپور؛ صاحبعلی بلندنظر؛ محمدرضا ساریخانی؛ جابر پناهنده

12.

واکنش رقم ها و کلون های امیدبخش سیب زمینی به تنش اسمزی و دمایی در شرایط درون شیشه ای

صفحه 633-648
فرنوش جعفری؛ جابر پناهنده؛ علی رضا مطلبی آذر؛ موسی ترابی

13.

اثر محلول پاشی لاکتات کلسیم بر خصوصیات فیزیولوژیکی، فعالیت آنتی اکسیدانی و عملکرد کاهو (Lactuca sativa L.) تحت شرایط کم آبیاری

صفحه 649-665
آرزو خانی؛ طاهر برزگر؛ جعفر نیکبخت؛ زهرا قهرمانی

14.

کاربرد آمینولولینیک اسید بر رشد، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و تجمع آنتوسیانین در ریزنمونه‌های سیب تحت تنش شوری در شرایط درون‌شیشه‌ای

صفحه 667-681
فاطمه زاهدزاده؛ فریبرز زارع نهندی؛ محمدرضا دادپور؛ علی رضا مطلبی آذر؛ سعیده علیزاده سالطه

15.

مقایسه صفات رویشی نارنگی انشوی میاگاوا روی 6 پایه مختلف در شرق مازندران

صفحه 683-695
نگین اخلاقی امیری

16.

اثر محلول‎‏پاشی برگی براسینواستروئید بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه دو رقم توت‏فرنگی تحت تنش شوری در شرایط کشت بدون خاک

صفحه 697-707
ابراهیم لطیفی خواه؛ سعید عشقی؛ علی قرقانی؛ عنایت اله تفضلی؛ فاطمه رزاقی

17.

ارزیابی فتوسنتز و پاسخ روزنه‌ها در شرایط کم‌آبیاری و خشک‌کردن جزیی منطقه ریشه در سیب‌زمینی (Solanum tuberosum L.)

صفحه 709-722
اعظم اسدی؛ حمیدرضا خزاعی؛ جعفر نباتی

18.

ارزیابی تنوع ژنتیکی عملکرد گل و اجزای آن در 12 ژنوتیپ محلی گل‌محمدی (.Rosa damascena Mill) استان کردستان

صفحه 723-732
بایزید یوسفی

19.

پایش ترکیبات بیوشیمیایی در برگ مکزیکن‌لایم طی پیشرفت بیماری جاروک لیموترش

صفحه 733-743
طاهره رئیسی؛ ابوذر هاشم پور؛ مرتضی گلمحمدی

20.

بررسی ترکیب های شیمیایی اسانس اکوتیپ های مختلف مریم گلی خلیجی (Salvia santolinifolia Boiss.)

صفحه 745-754
اسماء رئیسی منفرد؛ نوازاله مرادی؛ علیرضا یاوری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب