1.

تاثیر غلظت‌های مختلف آب نمک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی فیله ی ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی دوره رفع انجماد

صفحه 103-111
مائده حیدری؛ کبری ضیایی؛ سیدولی حسینی

2.

بررسی جایگاه آرایه شناسی گاوماهی ایرانی Ponticola Iranicus (Teleost, Gobiidae) براساس زیر واحد 1 ژن سیتوکروم اکسیداز COI

صفحه 112-117
نسرین نیک مهر؛ سهیل ایگدری؛ هادی پورباقر

3.

بررسی پارامتر‌های رشد ماهی خیاطه Alburnoides cf. tabarestaensis در رود مبارک آباد مینودشت- استان گلستان

صفحه 118-130
امین دانائی؛ رحمان پاتیمار؛ ارسلان بهلکه؛ صدیق عزیزی

4.

روند رشد و رژیم غذایی بچه ماهی سوف معمولی (Sander lucioperca) در استخرهای خاکی

صفحه 131-139
شاهپور غلامی؛ بهرام فلاحتکار؛ ایرج عفت پناه؛ بهمن مکنت خواه

5.

بررسی تأثیر سطوح مختلف اُزن زنی، بر شاخص‌های فیزیکوشیمیایی فاضلاب آبزی‌پروری ماهی قزل‌آلای رنگین کمان

صفحه 140-149
کامران رضایی توابع؛ افسانه فلاح پور؛ رضا حاجی سید محمد شیرازی؛ مریم یاور

6.

فعالیت ضد قارچی ساپونین استخراج شده از خیار دریایی خلیج فارس گونه Stichopus hermanni

صفحه 150-158
زهرا سالاری؛ ایمان سوری نژاد؛ ملیکا ناظمی؛ مرتضی یوسف زادی

7.

بررسی جایگاه رده بندی گونه های Luciobarbus esocinus، Luciobarbus xanthopterus، Tor grypus و Mesopotamichties sharpeyi

صفحه 159-166
ایرج عباسی دهکرد؛ ایرج هاشمزاده سقرلو؛ مجتبی پوریا؛ پری خواجه

8.

ویژگی های فیزیکوشیمیایی کیتوزان بازیافتی از پوسته میگو سفید هندی (Fenneropenaeus indicus) با روش فرآوری بهینه شده

صفحه 167-183
ماهرخ چادوش؛ علی جعفرپور؛ سکینه یگانه؛ علیرضا عالیشاهی

9.

ارزیابی کیفیت و زمان ماندگاری میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) تازه طی نگهداری در یخ فالوده ای (Slurry ice)

صفحه 184-197
محمدعلی خانلر؛ سیدمهدی اجاق؛ بهاره شعبانپور؛ علیرضا عالیشاهی؛ سیدولی حسینی

10.

اثر مکمل های تجاری اگریموس و باکتوسل بر جمعیت باکتری های اسیدلاکتیکی روده و مقاومت در برابر استرس های دما و شوری در ماهی زبرا (Danio rerio)

صفحه 198-207
مهرنوش شیرانی؛ نصراله محبوبی صوفیانی؛ حمید فرحمند؛ سید امیر حسین جلالی

11.

چکیده انگلیسی

صفحه 1-10


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب