1.

ارزیابی ژن های حدت (آئرولیزین، الاستاز و لیپاز) در بیماری زایی باکتری آئروموناس هیدروفیلا در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

صفحه 397-406
مهتاب خلفیان؛ مصطفی اخلاقی؛ حسن شریفی یزدی؛ مجتبی علیشاهی

2.

ارزیابی بررسی اثرات مکمل نوکلئوتیدی جیره و پروبیوتیک پدیوکوکوس اسیدی لاکتیکی بر شاخص های رشد، بیوشیمیایی و ایمنی سرم خون و بازماندگی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پس از رویایی با باکتری Aeromonas hydrophila

صفحه 407-416
محمود قبادی؛ علیرضا میرواقفی؛ حمید فرحمند

3.

ارزیابی مدت ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان تیمار شده با پوشش های خوراکی مختلف

صفحه 417-430
مردمرادیان نسیم؛ کاوه رحمانی فرح؛ سید مسعود حسینی؛ بهارک صحت نیا

4.

بهینه‌سازی انرژی مصرفی در تولید ماهیان گرم‌آبی با استفاده از روش تحلیل پوششی داده‌ها و الگوریتم ژنتیک

صفحه 431-442
اسداله اکرم؛ مجید خانعلی؛ سپیده گلچین کماکلی؛ هما حسین زاده بندبافها

5.

بررسی اثرات ‌تغذیه ای پودر سیاه دانه (Nigella sativa) بر فعالیت ضد باکتریایی و شاخص های موکوس ماهی کلمه (Rutilus caspicus)

صفحه 443-451
حسن صحرایی؛ فاضل ظهیری؛ محمدرضا ایمانپور؛ احمدرضا پیرعلی زفره ئی

6.

اثر فیتواستروژن‌های جنیستئین و بتاسیتوسترول بر برخی شاخص‌های موثر در تولید‌مثل ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum)

صفحه 452-461
داود محمد رضایی؛ باقر مجازی امیری؛ محمدعلی نعمت الهی؛ چنگیز مخدومی؛ سید صمد هاشمی

7.

ارزیابی بررسی و مقایسة اثر مهارکنندگی عصاره‌های ان-هگزانی و استونی استخراج شده از گونه‌های آبفشان (Phaulasia nigra)، اسفنج (Cliona spp)، شقایق موکتی (Sarcophyton spp) و ستارة دریایی (Pentaceraster spp) بر باکتری اشرشیاکلی (E. coli)

صفحه 462-470
مرضیه منصورلکورج؛ کامران رضایی توابع؛ علیرضا میرواقفی؛ ملیکا ناظمی؛ محمدعلی نعمت الهی

8.

تاثیر نایسین و اسانس نعناع فلفلی بر رشد استرپتوکوکوس اینیایی در فیله قزل آلای رنگین کمان

صفحه 471-480
مینا خبازی؛ لاله رومیانی؛ منصوره قائنی

9.

اثر حفاظتی افزودن اسانس دارچین (Cinnamomum verum) به جیره غذایی در کاهش سمیت آفلاتوکسین B1 در بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 481-495
سیران خانی؛ کوروش سروی مغانلو؛ احمد ایمانی؛ ناصر آق؛ مزدک رازی

10.

بررسی نسبت­ های مختلف C:N:P بر شاخص­ های رشد، بازماندگی و تغذیه کپورماهیان چینی و فراوانی فیتوپلانکتون­ ها

صفحه 496-505
مهران مسلمی؛ غلامرضا رفیعی؛ هادی پورباقر؛ آرش جوانشیرخوئی

11.

چکیده های انگلیسی

صفحه 1-10


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب