1.

اثرپودر جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) روی رشد، تغذیه، ترکیب شیمیایی و اسیدهای چرب لاشه ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus Linnaeus, 1758)

صفحه 1-9
پریا اکبری؛ اسما سندک زهی

2.

جدا سازی ژن GH-1 از GH-2 در ماهی سفید به وسیله توالی یابی و استفاده از آنزیمهای برشی

صفحه 11-20
نجمه برنجکار؛ محمد کاظم خالصی؛ قدرت رحیمی؛ ایوب فرهادی

3.

تأثیر جلبک اسپیرولینا (Spirulina sp) بر شاخصهای رشد، بازماندگی و رنگ پذیری ماهی دماسونی (Pseudotropheus demasoni)

صفحه 21-27
محمد سوداگر؛ مجید خالصه؛ محمد مازندرانی؛ سیدعباس حسینی؛ حمیده ذکریائی

4.

بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره خیار دریایی (Holothuria leucospilota) بر ماندگاری فیله ماهی قزل‎آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته‎بندی شده در خلا در شرایط نگهداری در یخچال

صفحه 29-37
حنانه رضائیان؛ سید ولی حسینی؛ عباسعلی مطلبی مغانجوقی؛ علیرضا میرواقفی

5.

تأثیر مکملهای پروبیوتیکی Bacillus subtilis وSaccharomyces cerevisiae بر پارامترهای زیستیArtemia franciscana در کشتهای انبوه

صفحه 39-49
وحید رضایی امینلویی؛ نصراله احمدی فرد؛ امیر توکمه چی؛ ناصر آق

6.

بررسی تنوع زیستی اجتماعات پلانکتونیک میگوشکلان در منطقه زیستگاه های مصنوعی سواحل خوزستان(منطقه بحرکان)

صفحه 51-62
سپیده سلیمانی پی؛ نسرین سخایی؛ سیمین دهقان مدیسه؛ احمد سواری؛ محمدعلی سالاری

7.

بررسی تاثیر فاکتورهای محیطی بر ساختار جوامع دوکفه ای ماکروبنتیک مناطق حفاظت شده جاسک (دریای عمان) با استفاده از آنالیز چند متغیره (RDA)

صفحه 63-75
آسیه سلیمانی راد؛ احسان کامرانی؛ هادی پورباقر؛ مرتضی بهره مند؛ موسی کشاورز

8.

بررسی اثرات تغذیه با آرتمیای بالغ غنی شده با سین بیوتیک بر شاخصهای رشد، جمعیت میکروبی روده و مقاومت در برابر استرس ماهی آنجل (Pterophyllum scalare)

صفحه 77-88
محمود عظیمی راد؛ سعید مشکینی؛ نصرالله احمدی فرد؛ سید حسین حسینی فر

9.

اثر سم مالاتیون بر شکستگی DNA در بافت کبد و آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از روش میانگین وزنی

صفحه 89-99
حامد غفاری فارسانی؛ هادی پورباقر؛ حمید فرحمند

10.

اثر سطوح مختلف زئولیت نانو ساختار بر مسمومیت مزمن تجربی با آفلاتوکسین B1 موجود در جیره غذایی بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و ارزیابی شاخصهای رشد و فیزیولوژی

صفحه 101-114
مهدی فریدی کلورزی؛ بهرام فلاحتکار؛ سهیل علی نژاد؛ داریوش داودی

11.

اثرات افزودن عصاره گیاه پونه، پروبیوتیک و فلورفنیکل بر ایمنی سلولی، برخی از باکتریهای دستگاه گوارش و هیستومورفولوژی کبد و آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان

صفحه 115-122
رضا نقی ها؛ محمد هوشمند؛ مهرداد معمار؛ آریا شفاعی پور؛ محمد رضا ساعی

12.

تاثیر نانوذرات نقره کلوئیدی بر جمعیت فلور باکتریایی روده کپورمعمولی(Cyprinus carpio)

صفحه 123-131
نیوشا نیکی؛ روح اله رحیمی؛ فردین شالویی؛ فرزانه نیکوخواه

13.

چکیده های انگلیسی

صفحه 1-12


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.