1.

شناسایی و تجزیه‌ و تحلیل miRNA ها و ایزومیرهای جدید و ژن‌های هدف آن‌ها در گاوهای شیری مبتلا به ورم ‌پستان

صفحه 647-659
الهام جعفری؛ محمدرضا بختیاری زاده؛ عبدالرضا صالحی

2.

بررسی QTLهای وزن بدن و اثرات پلیوتروپی آنها روی کروموزوم شماره دو بز مرخز

صفحه 661-670
رضا سیدشریفی؛ نجات بادبرین؛ نعمت هدایت

3.

بررسی عوامل مؤثر بر ماندگاری گاوهای هلشتاین اصفهان

صفحه 671-678
سهیل میرحبیبی؛ ناصر امام جمعه کاشان؛ شهاب الدین قره ویسی

4.

بررسی نواحی پروموتور و بیان ژن‌های nobox، ovol1 و zp3 در بافت فولیکول تخمدان میش‌های نژاد شال

صفحه 679-686
سجاد پزشکی نجف آبادی؛ علی اکبر مسعودی؛ ابوالفضل شیرازی؛ پروین شریعتی

5.

بررسی ارتباط ژنتیکی و فنوتیپی بین پارامترهای منحنی رشد در گوسفند مهربان

صفحه 687-696
سیده فاطمه حجتی؛ نوید قوی حسین زاده

6.

مطالعه پویش کل ژنومی صفات کیفی گوشت در جمعیت F2 حاصل از مرغ بومی آذربایجان غربی و سویه گوشتی آرین

صفحه 697-709
علی جوانروح علی آباد؛ رسول واعظ ترشیزی؛ علی اکبر مسعودی؛ علیرضا احسانی

7.

ارتباط چندشکلی g.286G>T اگزون سه ژن لپتین (Rsel) با کیفیت اسپرم در گوسفندان سنجابی

صفحه 711-718
رویا بختیار؛ علیرضا عبدالمحمدی؛ هادی حجاریان؛ زهرا نیکوصفت؛ داود کلانترنیستانکی

8.

بررسی فراسنجه‌های هضمی و تخمیری جیره‌های حاوی برگ توت سیاه

صفحه 719-728
مرتضی چاجی؛ زهرا امینی فرد؛ مختار حیدری

9.

تأثیر عصاره اتانولی و استنی ریشه شیرین بیان بر فراسنجه‌های تخمیر، متان و جمعیت پروتوزوآیی شکمبه بز

صفحه 729-740
محمد ابراهیم نوریان سرور؛ علی خضریان؛ محمد مهدی معینی

10.

برآورد مقدار انرژی علوفه اسپرس ایران بر اساس داده های ترکیبات شیمیایی و آزمایش تولید گاز

صفحه 741-748
حسین غلامی؛ سید احمد میرهادی؛ کامران رضایزدی

11.

تأثیر ترتیب خوراک‌ دهی و پختن دانه جو بر فعالیت آنزیم‌های هیدرولیتیک در محتویات کولون مادیان‌ عربی

صفحه 749-760
پریسا قربانی نژاد؛ علی کیانی؛ آرش آذرفر؛ ایوب عزیزی شترخفت

12.

تأثیرات استفاده از پروبیوتیک تجاری بر عملکرد تولید، فراسنجه‌های پلاسما و صفات لاشه بزغاله‌های مرخز

صفحه 761-773
رضا ناصری هرسینی؛ فرخ کفیل زاده

13.

تأثیر افزودن پروبیوتیک، پری‌بیوتیک و مخلوط آنها به جیره های با کاهش پروتئین بر عملکرد و هیستومورفومتری روده بلدرچین‌های ژاپنی

صفحه 775-788
محمدرضا اسدی؛ رسول شهروز؛ شاپور حسن زاده؛ سید داود شریفی؛ فرهاد سلطانعلی نژاد

14.

اثرات استفاده از دانه و بلغور جو به همراه مکمل آنزیمی در جیره مرغ‌های تخم گذار تجاری بر عملکرد تولیدی و قابلیت هضم مواد مغذی

صفحه 789-799
راضیه بدیعی فر؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی

15.

اثر جایگزینی منبع پروتئینی کنجاله سویا با کنجاله شاهدانه در جیره بعد از تولک بری مرغ‌های تخم‌گذار

صفحه 801-810
حسن بازدیدی؛ نظر افضلی؛ سیدجواد حسینی واشان؛ سید احسان غیاثی؛ محمد ملکانه

16.

اثر استفاده از غلاف بادام ‌زمینی در جیره بر قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد جوجه های گوشتی

صفحه 811-820
الهام سرباز؛ بهمن نویدشاد؛ فرزاد میرزائی آقجه قشلاق

17.

اثرات سطوح مختلف عصاره آبی شوید بر برخی فراسنجه‌های خونی و آسیتی و عملکرد رشد جوجه‌های گوشتی

صفحه 821-830
مختار فتحی؛ محمد حیدری

18.

تأثیر عصاره زغال اخته در رقیق کننده منی بر کیفیت منی قوچ بعد از فرآیند انجماد - یخ گشایی

صفحه 831-840
حسین دقیق کیا؛ فاطمه زارع قلعه جیق؛ ابوذر نجفی؛ حسین واثقی دودران

19.

بررسی اثرات حفاظتی آلفا توکوفرول، BSA و ویتامین C بر کیفیت اسپرم بز طی نگهداری در دمای پنج درجه سانتی گراد

صفحه 841-852
آرش خردمند

20.

مطالعه تأثیر استفاده از اسانس رزماری در جیره، بر کیفیت منی خروس‌های مادر گوشتی

صفحه 853-865
بهروز شکرانی؛ مرتضی مهری؛ امیر فتاح؛ محسن شرفی؛ فاطمه شیرمحمد

21.

اثرات ژله رویال بر بیان ژن های کدکننده آنزیم های آنتی اکسیدان در بلوغ و تولید برون تنی رویان بز

صفحه 867-876
سمیرا محمدی؛ حمید دلدار؛ زربخت انصاری پیر سرایی؛ بهرام شهره

22.

مقایسه مدل‏های غیرخطی با تابعیت اسپلاین و شبکه عصبی مصنوعی برای توصیف منحنی رشد جوجه‏های گوشتی تغذیه شده با پوسته برنج

صفحه 877-888
عباس مسعودی؛ آرش آذرفر؛ حشمت ا... خسروی نیا


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب