1.

بررسی رابطه تجمع ترکیبات فنولی میوه در ارقام پرتقال 'الوستیانا' و 'ایتالیایی' با میوه پایه‌های آنها

صفحه 571-581
نسترن همتی؛ عظیم قاسم نژاد؛ جواد فتاحی مقدم؛ پونه ابراهیمی

2.

واکنش رشد و عملکرد گیاه سیب‌زمینی به سطوح مختلف نیتروژن

صفحه 583-593
علی کیهانی؛ علی صانعی نژاد

3.

تأثیر محلول‌پاشی کلات آهن و نانوکلات آهن بر صفات مورفولوژیکی و میزان اسانس ریحان مقدس

صفحه 595-606
امل مقدم؛ محمد محمودی سورستانی؛ احمد فرخیان فیروزی؛ زهرا رمضانی؛ فرخنده اسکندری

4.

مدیریت تلفیقی (شیمیایی و مکانیکی) پیچک در تناوب آیش - چغندرقند

صفحه 607-619
فریبا میقانی؛ محمدرضا کرمی نژاد

5.

اثر قارچ میکوریزای آربوسکولار بر برخی صفات رویشی و عملکرد بزرک تحت تنش کم آبی

صفحه 621-634
مریم سلطانیان؛ علی تدین؛ سیف اله فلاح

6.

تأثیر کاربرد زئولیت و محلول پاشی سلنیم در رژیم های مختلف رطوبتی بر برخی صفات فیزیولوژیک و عملکرد دانۀ کدوی پوست‌کاغذی

صفحه 635-647
معصومه نعیمی؛ غلام علی اکبری؛ امیرحسین شیرانی راد؛ طاهره حسنلو؛ غلام عباس اکبری؛ مهدیه امیری نژاد

7.

بهبود خصوصیات کمی و کیفی فلفل دلمه‌ای توسط تیمارهای اسید جیبرلیک و کلرید کلسیم در شرایط اقلیمی منطقۀ ایلام

صفحه 649-660
میثم محمدی؛ مهدی صیدی؛ اورنگ خادمی؛ مسعود بازگیر

8.

تأثیر تیمارهای شیمیایی و طبیعی بر عمر گلجایی آنتوریوم رقم ’کلیماکس ‘

صفحه 661-670
عباس میرزاخانی؛ منصوره جلالی

9.

اثر تنظیم‌کننده رشد متیل جاسمونات بر ویژگی‌های رویشی و عملکرد میوه طالبی رقم ʼسمسوریʻ

صفحه 671-682
مهدی نظریان؛ محمد جواد آروین؛ شیما حسن زاده فرد

10.

ارزیابی عملکرد کمی و کیفی علوفه در کشت مخلوط ذرت با لوبیاچیتی و کدوی تخمه‌ کاغذی

صفحه 683-699
پرستو مرادی؛ جعفر اصغری؛ غلامرضا محسن آبادی؛ حبیب الله سمیع زاده

11.

تأثیر سطوح مختلف آبیاری بر برخی صفات کمی و کیفی خلر

صفحه 701-711
الهام رستگاری؛ شهاب مداح حسینی؛ آرمان آذری

12.

تأثیر کم‌آبیاری و اسید سالیسیلیک بر اسانس و آنزیم‌های آنتی‌اکسیدان در گیاه رازیانه

صفحه 713-727
فاطمه سالارپورغربا؛ حسن فرحبخش

13.

مقایسه مهم‌ترین ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی میوه سیب گوشت‌ قرمز و تعدادی از ارقام سیب گلاب

صفحه 729-741
شاداب فرامرزی؛ عباس یداللهی؛ محسن برزگر؛ قاسم کریم زاده

14.

بررسی اثر 24-اپی‌براسینولید بر افزایش تحمل به سرما در گیاهچه بادمجان

صفحه 743-753
فریبا امینی؛ شیوا شریعت زاده؛ مهری عسکری

15.

تأثیر تنش کم‌آبی بر برخی شاخص‌های سازگاری سلولی ژنوتیپ‌های سورگوم علوفه‌ای

صفحه 755-773
معصومه قهرمانی؛ علی عبادی؛ قاسم پرمون؛ سودابه جهانبخش

16.

اثر کودهای زیستی بر عملکرد کمی و کیفی زنیان در سطوح مختلف آبیاری

صفحه 775-788
اسماعیل رضائی چیانه؛ جلال جلیلیان؛ ال ناز ابراهیمیان؛ سیدمحمد سیدی

17.

تأثیر کاربرد جداگانه و تلفیقی کودهای آلی، زیستی و شیمیایی بر برخی خصوصیات کمی و کیفی چغندرقند

صفحه 789-800
سیمین فرجی؛ محمد رفیعی الحسینی؛ علی عباسی سورکی

18.

اثر برخی سویه‌های باکتری حل‌کننده فسفات بر عملکرد و خصوصیات زراعی مهم لوبیای محلی گیلان در مقادیر مختلف کود فسفره

صفحه 801-814
طاهره رضاپور کویشاهی؛ محمد حسین انصاری؛ معرفت مصطفوی راد

19.

اثر کاربرد ورمی‌‌کمپوست بر غلظت عناصر ریزمغذی در خاک و گیاه کاهو

صفحه 815-826
رحیمه حسین پور؛ مهدی قاجار سپانلو؛ سروش سالک گیلانی

20.

اثر تنش خشکی و محلول‌پاشی با اسید سالیسیلیک بر عملکرد کمی و کیفی سیاهدانه در شرایط آب‌و‌هوایی کرمان

صفحه 827-840
نجمه جامی؛ سید محسن موسوی نیک؛ مهدی نقی زاده

21.

چکیده‌های انگلیسی

صفحه 1-20


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب