1.

بررسی روند تغییرات ضریب همخونی بره و والدین و اثر آن بر وزن پشم گوسفندان ایران‏بلک مرکز اصلاح ‏نژاد دام شمال شرق کشور

صفحه 1-9
قاسم متقی‏ نیا؛ همایون فرهنگ فر؛ محسن احمدی شاهرخت؛ عبدالاحد شادپرور؛ مجید جعفری

2.

تأثیر جایگزینی یونجه با علوفه کنگرفرنگی بر گوارش ‏پذیری، عملکرد و خصوصیات لاشه بره ‏های پرواری لری ‌ـ ‌‌بختیاری

صفحه 11-20
مهدی دهقانی سانیج؛ احمد افضل‌زاده؛ کامران رضایزدی؛ محمدعلی نوروزیان

3.

اثر افزودن پری‏بیوتیک ساف‏مانان به جیره بر فلور میکروبی روده و عملکرد جوجه‏ های گوشتی

صفحه 21-29
محمد روستایی علی مهر؛ مرضیه غمگسار؛ محمود حقیقیان رودسری

4.

بررسی هضم‏ پذیری و تخمیر جیره‏ های حاوی بخش‏های گوناگون درخت برهان (Albizia lebbeck) در شرایط آزمایشگاهی

صفحه 31-41
زینب یوسفی؛ طاهره محمدآبادی؛ مرتضی چاجی؛ محمد بوجارپور

5.

جداسازی و خالص‌ کردن سلول‏های بنیادی پرتوان تولیدکننده اسپرماتوگونی از بافت بیضه بز بالغ

صفحه 43-51
علی‏رضا حسنی بافرانی؛ سیدضیاالدین میرحسینی؛ فرید حیدری

6.

تأثیر اسانس مرزه خوزستانی در آب آشامیدنی بر عملکرد و پتانسیل آنتی‏اکسیداتیو گوشت ران در جوجه‏ های گوشتی

صفحه 53-62
شهناز ابراهیمی نژاد؛ حشمت اله خسروی نیا؛ مسعود علیرضایی

7.

بررسی تأثیر اسانس درمنه دشتی (Artemisia sieberi) بر عملکرد و برخی فراسنجه ‏های خونی جوجه های گوشتی‏

صفحه 63-73
فرزانه رحیمی نیت؛ شکوفه غضنفری؛ سید داود شریفی

8.

چکیده های انگلیسی

صفحه 1-7


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب