1.

بررسی رابطه بین عملکرد و اجزای آن در ژنوتیپ‌های طالبی بومی ایران

صفحه 1-10
رسول محمدی؛ حمید دهقانی؛ قاسم کریم زاده؛ Fenny Dane؛ محمود اکرامی

2.

ارزیابی تنوع ژنتیکی برخی از ژنوتیپ‏‌ها و گونه‏‌‌های گلابی با استفاده از خصوصیات مورفولوژیکی

صفحه 11-21
جواد عرفانی؛ علی عبادی؛ حمید عبدالهی؛ محمد رضا فتاحی مقدم

3.

اثر ترینگزاپک‌اتیل بر کیفیت و ویژگی‌های فیزیولوژیک چمن لولیوم دائمی (Lolium perenne L.) در شرایط شوری

صفحه 23-33
رحیم امیری خواه؛ نعمت الله اعتمادی؛ شکوفه فرهمند؛ علی نیکبخت

4.

بررسی دماهای سوپرکولینگ در گل‌های زردآلو

صفحه 35-43
عباسعلی جنتی زاده؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ ذبیح اله زمانی؛ مصباح بابالار؛ علیرضا عباسی؛ محمد عابدینی اصفهانی

5.

ارزیابی تنوع و روابط ژنتیکی توت‌فرنگی رقم کردستان با تعدادی از ارقام تجاری‌ با استفاده از نشانگرهای ریز‏ماهواره

صفحه 45-54
عباس لطفی؛ علی قرقانی؛ عنایت اله تفضلی؛ علی نیازی؛ سعید عشقی؛ علی اکبر مظفری

6.

تأثیر شرایط نگهداری پداژه بر خصوصیات کمّی و کیفی دو رقم گل گلایل (Gladiolus grandiflorus) ارقامWhite Prosperity و Rose Supreme

صفحه 55-66
معصومه کریمی؛ سیامک کلانتری؛ روح انگیز نادری؛ محمد رضا شفیعی

7.

تأثیر اسانس‏های گیاهی و نانوذرات نقره بر ماندگاری گل ‏بریدنی آلسترومریا رقم سوکاری

صفحه 67-78
نادر مددزاده؛ معظم حسن پور اصیل؛ زینب روئین

8.

بررسی تغییرات کیفی هلوی رقم آلبرتا در طول انبار با بسته ‏بندی اتمسفر تعدیل‌یافته (MAP)

صفحه 79-91
شهرام بهروزی؛ یونس مستوفی؛ ذبیح اله زمانی؛ احمد احمدی؛ اسحاق رنجبر؛ جمانه ادیب نیشابوری

9.

اثر غلظت‏های مختلف بور بر غلظت و توزیع این عنصر و برخی عناصر غذایی دیگر در دو رقم زیتون در شرایط آبکشت

صفحه 93-101
حجت اله رستمی؛ سید جلال طباطبایی؛ فریبرز زارع نهندی؛ محمد رحمن پورآذر

10.

بررسی رابطه بین کربوهیدرات با نمو و پیری گل لیلیوم هیبرید LA رقم سبدازل

صفحه 103-114
نسرین مجیدیان؛ روح‌انگیز نادری؛ مصباح بابالار؛ وحیده ناظری؛ مجید مجیدیان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب