1.

تأثیر سرعت همزدن و دمای آب بر ویژگی‌های کدوی خشک شده طی فرآیند بازجذب آب

صفحه 89-96
سیما چراغی دهدزی؛ ناصر همدمی

2.

اندازه‌گیری رطوبت خرما با روش غیر مخرب دی‌الکتریک

صفحه 97-104
رحمت‌اله باقری؛ سید احمد میره ای؛ مرتضی صادقی؛ امین‌اله معصومی؛ شهرام موم‌کش

3.

بهینه‌سازى حجم عملیات تسطیح اراضى به روش حداقل مربعات و مقایسه با الگوریتم ژنتیک والگوریتم بهینه‌سازی ازدحام ذرات

صفحه 105-112
ایشام الزعبی؛ علی رجبى پور؛ حجت احمدى؛ فرهاد میرزایى

4.

تأثیر پوشش نانوامولسیون حاوی کیتوزان بر افزایش ماندگاری سیب گلاب رقم گلاب کهنز در مدت انبارداری

صفحه 113-120
علی صحرایی خوش گردش؛ فوژان بدیعی؛ سید علی یاسینی اردکانی

5.

بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی، ممانعت‌کنندگی، و ضد میکروبی فیلم کازئینات سدیم حاوی عصارۀ پوست انار

صفحه 121-130
آرزو کرمی مقدم؛ زهرا امام جمعه؛ سید علی یاسینی اردکانی

6.

بررسی ویژگی‏های ضد اکسایشی اسانس دانۀ رازیانه (Foeniculum vulgare)و تأثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا

صفحه 131-139
مونا مظاهری کلهرودی؛ علیرضا بصیری؛ حسین جلالی

7.

مدل‏سازی و بهینه‏سازی اثر پیش‌تیمار اسمزـ‌فراصوت و خشک‌کردن تکمیلی هوای داغ روی گیلاس سیاه

صفحه 141-151
قاسم یوسفی؛ زهرا امام جمعه؛ زهره کرمی؛ کیانا پورمحمدی

8.

تأثیر کفیران و زانتان بر ویژگی‏های خمیر و کیفیت نان حجیم فرانسوی

صفحه 153-159
منصوره سلیمانی فرد؛ مهران اعلمی؛ فرامرز خدائیان؛ گودرز نجفیان؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مرتضی خمیری

9.

شبیه‌سازی و مدل‌سازی 3بعدی فرایند حرارت‌دهی اهمیک در سیستم غذایی دو فازی

صفحه 161-167
سجاد قادری؛ مهدی کاشانی نژاد؛ وحید قنبری؛ محمد گنجه

10.

ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی خمیر و عمر انباری نان بربری حاوی هیدروکلوئید آلژینات سدیم

صفحه 169-177
منصوره سلیمانی فرد؛ مهران اعلمی؛ فرامرز خدائیان؛ گودرز نجفیان؛ مرتضی خمیری

11.

چکیده های انگلیسی

صفحه 1-10


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب