1.

تخلیص آنزیم لیپاز از بخش قدامی رودۀ ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 319-328
نرگس انوشه؛ رسول مدنی؛ سید ولی حسینی؛ عباس زمانی؛ تارا امامی

2.

بررسی برخی شاخص‌های آنتی‌اکسیدانی، پراکسیداسیون چربی کبد و تغییرات بیوشیمیایی سرم خون ماهی بیاح (Liza persicus) در سواحل شمالی خلیج‌فارس (مطالعۀ موردی: استان بوشهر)

صفحه 329-345
دارا باقری؛ باقر مجازی امیری؛ هادی پورباقر؛ حمید فرحمند؛ افشار بارگاهی

3.

آثار سطوح مختلف مخمر نانوایی (Saccaromyces cerevisiae) به‌منزلۀ جیرۀ غذایی در عملکرد رشد و قابلیت بهره‌وری از غذا در آلوین ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)ی بر عملکرد رشد و قابلیّت بهره وری از غذا درآلوین ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 347-359
حجت جعفریان؛ هادی جمالی؛ نفیسه پریچه؛ حوریه کول مقدم

4.

استخراج اسیدهای چرب امگا3 از روغن ماهی کیلکای (cultiventris Clupeonella) دریای خزر و خالص‌سازی میزان EPA و DHA با استفاده از روش تقطیر مولکولی

صفحه 361-374
حسین شاه بیک؛ احمد حلاجی ثانی؛ محمد رضا مهرنیا؛ صبا شبان

5.

تعیین ترکیب صید ضمنی در کشتی‌های صنعتی میگوگیر صیدگاه‌های میگو در استان هرمزگان

صفحه 375-392
احسان فرخی؛ احسان کامرانی؛ آرش اکبرزاده؛ هادی رییسی؛ ایوب سلیمانی

6.

مقایسۀ اثر مواد پرکننده در برخی از شاخص‌های کیفی کنسرو ماهی مید (Liza klunzingeri)

صفحه 393-403
سید محمد قمی بهبهانی؛ مهران جواهری بابلی

7.

یافتة علمی کوتاه زی‌فن نوین تکثیر مصنوعی ماهی بنی (Barbus sharpeyi) در ایران

صفحه 405-412
تکاور محمدیان؛ مالک سیلاوی؛ احمد رضا حسینی؛ بختیار حیدری؛ مهرزاد مصباح؛ سراج بیتا

8.

رژیم غذایی و شاخص‌های تغذیه‌ای ماهی بوتک دهان‌بزرگ (Cyprinion macrostomum Heckel, 1843) در رودخانۀ سزار (استان لرستان)

صفحه 413-424
مهدی مرمضی؛ محمد ذاکری؛ محمد تقی رونق؛ پریتا کوچنین؛ مهسا حقی

9.

اثر مقطعی استفاده از پربیوتیک مانان الیگوساکارید و بتا -1 و 3- گلوکان در عملکرد رشد، ترکیب لاشه و فعالیت لیزوزیم سرم ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 425-434
امیر حسین ناصری؛ رضا اکرمی

10.

بررسی میزان رشد، شاخص‌های تغذیه‌ای و پاسخ به استرس در ماهی پیرانا (Piaractus brachypomus) با هدف تولید ماهیان خوراکی

صفحه 435-443
مجید ناصری زاده؛ محمدعلی نعمت الهی؛ سید ولی حسینی

11.

جایگزینی پودر اسپیرولینا در جیرۀ غذایی و تأثیر آن در رشد و ترکیب شیمیایی بدن بچه ماهی نورس سفید (Rutilus frisii kutum)

صفحه 445-453
اکبر نصرالله زاده؛ حمید علاف نویریان؛ مجیدرضا خوش خلق؛ مجید موسی پور شاجانی؛ محمود شکوریان

12.

مطالعۀ پروفایل هماتولوژی و بیوشیمی سرم قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه‌شده با ایمونوژن

صفحه 455-465
پیمان یاراحمدی؛ حمید فرحمند؛ حامد کلنگی میاندره؛ علیرضا میرواقفی

13.

چکیده های انگلیسی

صفحه 1-12


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب