1.

بیان ژن کدکنندة ویتلوژنین در کبد قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)تحت تأثیر پساب کارخانه‌های کاغذ ایران

صفحه 149-163
امیر آرامون؛ حمید فرحمند؛ علیرضا میرواقفی؛ محمدعلی نعمت الهی

2.

بررسی محتویات لولة گوارش کپوردندان گنو (Aphanius ginaonis Holly, 1929 ) در ارتباط با سیانوباکتری‌های چشمة آب گرم گنو، بندرعباس

صفحه 165-176
زهرا باقری دهبارز؛ مرتضی یوسف زادی؛ احمد نوری؛ میترا آرمان؛ پریا پرتو

3.

تخلیص ویتلوژنین فیل‌ماهی (Huso huso) با استفاده از روش ترکیبی رسوب‌دهی انتخابی (EDTA-Mg2+) و استخراج از ژل

صفحه 177-190
مهدی پاک طینت؛ باقر مجازی امیری؛ حمید فرحمند؛ مهوش خدابنده

4.

مطالعة قابلیت استفاده از پودر سوریمی و گوشت چرخ‌شدة ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تهیه‌شده به روش انجماد خشک در فرمولاسیون شیرینی خانگی

صفحه 191-205
سید علی جعفرپور؛ مهرنوش باقری مفیدی؛ علی معتمدزادگان

5.

مقایسة خصوصیات اندازشی و شمارشی سیاه‌ماهی (Capoeta capoeta; Güldenstaedt, 1773) در بالادست و پایین‌دست سد منجیل و سد تاریک در رودخانة سفیدرود

صفحه 207-222
عادله حیدری؛ سید حامد موسوی ثابت؛ مجیدرضا خوش خلق؛ حمید رضا اسماعیلی

6.

بررسی تأثیر تیمارهای آب لب‌شور تهیه‌شده به روش‌های مختلف در شاخص‌های رشد و کیفی مراحل لاروی میگوی بزرگ آب شیرین (Macrobrachium rosenbergii)

صفحه 223-236
غلامرضا رفیعی؛ کامران رضایی توابع؛ مایک فرینسکو؛ هری دانیلز؛ محمد مهدی شعیری

7.

تعیین منشأ هیدروکربن‌های آروماتیک چندحلقه‌ای در منطقة ساحلی بوشهر با استفاده از مطالعة نسبت ترکیبات مذکور در دوکفه‌ای Barbatia helblingii

صفحه 237-249
علیرضا صفاهیه؛ معصومه محمودی؛ کمال غانمی؛ یدالله نیک پور؛ امیر مهدویانی

8.

بررسی برخی عوامل موقعیتی مؤثر در رفتار مصرف‌کنندگان خانگی ماهی در تهران

صفحه 251-261
افشین عادلی

9.

تأثیر ‌کلرید ‌جیوه در فراساختار سلول‌های پوششی مثانة خرچنگ دراز آب شیرین (Astacus leptodactylus)

صفحه 263-274
شاهده عبدالعزیزی؛ صابر خدابنده

10.

ساختار ژنتیکی جمعیت سگ‌ماهی جویباری (Turcinoemacheilus kossiwigi Banarescu and Nalbant, 1964) در رودخانة بریم (کهگیلویه و بویراحمد) و خیرآباد (خوزستان) با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره

صفحه 275-285
قاسم عسکری؛ حامد کلنگی میاندره؛ علی شعبانی

11.

تعیین حد مجاز مصرف کنسرو ماهی گیدر (Thunnus albacares) از نظر میزان جیوه

صفحه 287-296
عباس قیطاسی؛ سید ولی حسینی؛ زهره احمدی کردستانی؛ سید مصطفی عقیلی نژاد؛ فرزانه شوقعلی نیری

12.

بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین آبکافت حاصل از ماهیچه و احشای ماهی یال اسبی (Trichiurus lepturus) صیدشده از دریای عمان

صفحه 297-317
علی طاهری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب