1.

تأثیر آنزیم های تجاری ناتافوس و سافیزیم در جیره های حاوی سبوس برنج بر عملکرد جوجه های گوشتی

صفحه 1-10
محمدرضا عالمیان؛ علی اکبر خادم؛ سید داود شریفی

2.

تأثیر پسماند قارچ آسپرژیلوس نیجر بر قابلیت هضم یونجه و عملکرد بره های پرواری

صفحه 11-20
علیرضا کرمپور؛ فردین هژبری؛ فرخ کفیل زاده

3.

ارتباط چندشکلی ناحیه اگزون یک ژن IGF-I با برخی صفات زیست سنجی گوسفند نژاد مغانی

صفحه 21-30
فاطمه پوربایرامیان؛ محمد قادرزاده؛ حافظعلی دلجو عیسی¬لو؛ پریسا بیابانی؛ محمد بهاءالدین شمس برهان؛ پیمان برنج فروش

4.

تعیین ارزش تغذیه ای ضایعات نان و تأثیر مصرف آن بر عملکرد گوساله‌های نر سرابی

صفحه 31-41
آرش حسن زاده سیدی؛ علی حسین خانی؛ مهدی مرادی

5.

چندشکلی اگزون 10 ژن مربوط به گیرنده هورمون رشد (GHR) و ارتباط آن با صفات رشد در گوسفندان نژاد کرمانی با روش PCR-SSCP*

صفحه 43-50
حسین مرادی شهربابک؛ اکبر اسدی؛ پرویز عزیزی؛ سعیده الهیان

6.

تأثیر روش ذخیره کردن تفاله دانه انار بر ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای آن

صفحه 51-61
فاطمه خسروی؛ محمد حسن فتحی نسری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب