1.

بررسی امکان استفاده از جلبک گراسیلاریوپسیز پرسیکا در تغذیه مرغان تخم گذار

صفحه 1-10
امید وثوق شریفی؛ اکبر یعقوب فر؛ سید داود شریفی؛ قدرت اله میرزاده؛ فیروز عسکری

2.

مقایسه اثر روش‌های مختلف دباغی بر خصوصیات فیزیکی چرم شترمرغ

صفحه 11-17
مهناز صالحی؛ ژاله میرعبدالباقی؛ محمد علی کمالی سروستانی

3.

مطالعه منحنی های میزان تولید شیر و درصد چربی شیر گاوهای هلشتاین ایران با دوره های شیردهی متفاوت

صفحه 19-31
کریم حسن پور؛ علی اصغر اسلمی نژاد؛ محمد مرادی شهربابک

4.

اثر جیره تکمیلی بر رشد و خصوصیات لاشه بره های شیرخوار

صفحه 33-40
محمد پناه؛ منوچهر سوری؛ سمیرا وره زردی

5.

مقایسه خصوصیات نخ خامه و فرش دست بافت تهیه شده از الیاف پشم چیده و پوست دباغی شده

صفحه 41-47
حمیدرضا انصاری رنانی؛ حمیدرضا باقرشاه

6.

اثر جایگاه ژنی TGFβ3 بر ارزش های اصلاحی و فنوتیپی صفات وزن بدن در مرغان بومی مازندران

صفحه 49-57
بابک عنایتی؛ قدرت اله رحیمی

7.

بررسی اثر دو سطح کنجاله کلزا و آنزیم های فیتاز و سافیزیم جی پی 800 بر عملکرد جوجه های گوشتی

صفحه 59-68
محمود حقیقیان رودسری؛ محمد روستایی علیمهر؛ مریم صفدریان؛ سید عبدالحسین ابوالقاسمی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب