1.

بررسی توزیع تنش و کرنش در الیاف خرما با استفاده از روش اجزاء محدود

صفحه 133-139
اعظم زارع میرک‌آباد؛ احمد غضنفری مقدم

2.

بررسی میزان تاثیر فیلم‌های حاوی ذرات نانو در جلوگیری از هدر رفتن رطوبت نان حجیم بسته‌بندی شده

صفحه 141-149
میثم ستاری نجف آبادی؛ سعید مینایی؛ هومن شریف نسب؛ حامد افشاری؛ فرزانه ستاری نجف آبادی

3.

برآورد شاخص‌های انرژی و بهینه‌سازی مصرف آن در تولید توت‌فرنگی گلخانه‌ای: مطالعه‌ی موردی شهرستان ساوجبلاغ در استان البرز

صفحه 151-157
نرگس بنائیان؛ محمود امید؛ حجت احمدی

4.

مقایسه عملکرد و مصرف انرژی در روش‌های مختلف خاک‌ورزی درکشت ذرت علوفه‌ای در تناوب با کلزا

صفحه 159-164
علیرضا امانلو؛ حسن قاسمی مبتکر؛ اسداله اکرم؛ علی محمدی

5.

ارزیابی مزرعه‌‌ای کارنده نیوماتیک سمبه‌ای لولایی جهت کشت ذرت

صفحه 165-174
عباس نساجی؛ سیدحسین کارپرورفرد؛ منصور تقوایی

6.

تعیین گرمای ویژه و هدایت حرارتی اجزای انار (رقم آلک)

صفحه 175-181
محمدحسین کیانمهر؛ سیدرضا حسن بیگی؛ سید حبیب‌اله هاشمی فرد دهکردی

7.

مدلسازی ضریب پخش رطوبت ورقه‌های نازک لیمو شیرین

صفحه 183-190
محمدرضا خوانچه گردان؛ شاهین رفیعی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ سیدمهدی جعفری

8.

بررسی خواص مکانیکی گوجه فرنگی تحت بارگذاری فشاری طی مراحل مختلف رسیدگی پس از برداشت

صفحه 191-196
سلام اله محمدی آیلار؛ سعید مینایی؛ امیرحسین افکاری سیاح؛ منوچهر شهیدزاده؛ علی اصغری

9.

برآورد عمر بهینه‌ی تراکتور و ماشین‌های کشاورزی بر اساس شاخص‌های بهره‌وری در مزارع سیب‌زمینی استان همدان

صفحه 197-204
نرگس بنائیان؛ مرتضی زنگنه

10.

تاثیر هیدروکلوئید زانتان در بهبود ویژگی های فیزیکی و حسی خمیر و نان بربری

صفحه 205-213
صادق ریخته‌گری؛ بابک قنبرزاده؛ بابک غیاثی

11.

بهینه‌سازی خشک کردن اسمزی هویج با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)

صفحه 215-224
مینا کارگزاری؛ زهرا امام جمعه؛ سهراب معینی

12.

بررسی تغییرات رنگ و بافت خرمای ( رقم کبکاب) بسته بندی شده تحت فشار اتمسفری یا خلأ طی انبارداری در دماهای مختلف

صفحه 225-231
سیما چراغی دهدزی؛ ناصر همدمی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب