1.

برآورد بیان‌های ژنتیکی تنزیل‌یافته صفات گاوهای شیری در گله‌های هلشتاین ایران

صفحه 189-197
علی صادقی سفیدمزگی؛ اردشیر نجاتی جوارمی؛ محمد مرادی شهربابک؛ سید رضا میرائی آشتیانی؛ پیتر آر ایمر

2.

ارتباط چندشکلی تک نوکلئوتیدی C>T از ژن OPN با ترکیب و تولید شیر در گاوهای هلشتاین ایران

صفحه 199-205
مجید پسندیده؛ محمدرضا محمد آبادی؛ علیرضا ترنگ؛ علی اسماعیلی زاده کشکوئیه

3.

اثر سرعت تجزیه‌پذیری منابع نشاسته بر توان تولیدی و فراسنجه‌های خونی گاو‌های هلشتاین در اوایل دوره شیردهی

صفحه 207-219
حمید امانلو؛ بهزاد علیزاده؛ محمد حسین شهیر؛ طاهره امیر آبادی فراهانی

4.

بررسی افزودن متیونین و لیزین محافظت شده شکمبه‌ای به جیره‌های حاوی سطوح مختلف پروتئین بر عملکرد تولیدی و فراسنجه‌های تخمیری گاوهای شیرده هلشتاین در اوایل دوره شیردهی

صفحه 221-230
حسین عبدی بنمار؛ کامران رضایزدی؛ مهدی دهقان بنادکی

5.

تخمین گوارش‌پذیری آزمایشگاهی ماده آلی پوسته پسته با استفاده از شیرابه شکمبه گوسفند تالشی

صفحه 231-237
رضا لطفی نوقابی؛ یوسف روزبهان

6.

تعیین وزن بهینه کشتار بر اساس ویژگی‌های لاشه در بره‌های نر نژادهای قزل و مهربان

صفحه 239-245
جمشید ایزدی فرد؛ هادی آتشی

7.

اثر سطوح مختلف ذرت سیلو شده و یونجه بر تولید شیر و فراسنجه‌های خونی گاوهای هلشتاین

صفحه 247-253
امیر اکبری افجانی؛ ابوالفضل زالی؛ مهدی گنج خانلو؛ مهدی دهقان بنادکی

8.

برآورد ترکیبات شیمیایی، تجزیه‌پذیری و تولید گاز شبدر ایرانی در مراحل مختلف برداشت

صفحه 255-264
سید محمد مهدی طباطبایی؛ بهروز نجف نژاد؛ پویا زمانی؛ اکبر تقی زاده؛ احمد احمدی؛ حسن علی عربی

9.

اثر محاسبه مواد مغذی معادل مولتی‌آنزیم تجاری ناتوزیم- P در جیره غذایی بر عملکرد جوجه‌های گوشتی

صفحه 265-273
مجتبی زاغری؛ سعید خلجی

10.

اثر سطوح مختلف جو و مولتی آنزیم بر انرژی قابل متابولیسم، قابلیت هضم ماده خشک و پروتئین جیره و عملکرد جوجه‌های گوشتی

صفحه 275-283
علی اصغر ساکی؛ سارا میرزایی گودرزی؛ شهاب قاضی؛ محمد مهدی معینی؛ فاطمه صاحبی اعلاء


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب