1.

تأثیر سطوح مختلف پروتئین و پروبیوتیک بر عملکرد و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی

صفحه 95-106
علیرضا صفامهر؛ سجاد یعقوب زاده؛ علی نوبخت

2.

اثر دو سیستم پروار بر خصوصیات پرواری و ویژگی‌های لاشه سنین مختلف بزغاله‌های بومی فارس

صفحه 107-114
بهمن ایلامی؛ محمدعلی کمالی

3.

تفکیک بخش‌های پروتئینی برخی مواد خوراکی معمول در ایران به روش سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کورنل

صفحه 115-123
سید میثم طباطبایی؛ یوسف روزبهان؛ غلامرضا قربانی

4.

مطالعه تنوع ژنتیکی بز سرخ جبالبارز با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره

صفحه 125-131
محمدرضا محمدآبادی؛ امین شهابی؛ علیرضا نوشری؛ ناهید عسکری؛ امید دیانی؛ امین خضری؛ مرتضی ستایی مختاری؛ محمد سفلایی؛ احمد آیت اللهی

5.

اثر منبع نشاسته جیره بر تولید و ترکیب شیر، گوارش‌پذیری مواد مغذی و فراسنجه‌های پلاسمای گاوهای شیرده هلشتاین

صفحه 133-142
سید غلامرضا موسوی؛ فرشید فتاح نیا؛ حمیدرضا میرزایی الموتی؛ علی اشرف محرابی اولادی؛ حسن درمانی کوهی

6.

ارزیابی استفاده از سه مولتی‌آنزیم تجاری بر اساس معادل ارزش تغذیه‌ای آنها بر عملکرد رشد و برخی فراسنجه‌های گوارشی جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌های برپایه گندم و جو

صفحه 143-151
سید عادل مفتخرزاده؛ حسین مروج؛ محمود شیوازاد

7.

اثرات تزریق اسیدهای آمینه، کربوهیدرات و اسید بوتیریک در تخم‌مرغ‌های جوجه‌کشی بر ریخت‌شناسی روده و عملکرد جوجه‌های گوشتی

صفحه 153-160
سید ناصر موسوی؛ محمود شیوازاد؛ محمد چمنی؛ هوشنگ لطف اللهیان؛ علی اصغر صادقی

8.

اثر افزایش تعداد دفعات خوراک‌دهی بر عملکرد مرغ‌های مادر گوشتی

صفحه 161-170
سودابه مرادی؛ مجتبی زاغری؛ محمود شیوازاد؛ رحیم عصفوری؛ محسن مردی

9.

برآورد پارامترهای ژنتیکی رکوردهای روزآزمون تولید شیر در گاوهای هلشتاین ایران

صفحه 171-178
محمد رزم کبیر؛ محمد مرادی شهربابک؛ عباس پاکدل؛ اردشیر نجاتی جوارمی

10.

مطالعه مولکولی، تکاملی و طبقه‌بندی ژن‌های خانواده پروتئین‌های 70 کیلودالتونی شوک گرمایی (Hsp70) در گاو

صفحه 179-187
علی اکبر مسعودی؛ میثاق مریدی؛ جواد احمدپناه؛ رسول واعظ ترشیزی؛ حمیدرضا سید آبادی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب