1.

بررسی فنوتیپی برخی ژنوتیپ‌های انبه در ایران

منصوره شمیلی؛ علیرضا طلایی؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ سیدمحمود طالبی

2.

بررسی تأثیر اتوتتراپلوئیدی بر میزان اسانس و برخی ویژگی‌های کمی و کیفی گیاه دارویی ریحان (Ocimum basilicum L.)

محمد اسماعیل حسنی؛ مریم میرزایی؛ رضا امیدبیگی؛ محمد فتحی قره بابا

3.

ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی بعضی از ارقام و ژنوتیپ‏های بادام

سید اصغر موسوی قهفرخی؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ ذبیح¬اله زمانی؛ علی ایمانی

4.

بررسی اثر D-4،2، ساکارز و کلرید کلسیم بر برخی صفات کمی و کیفی در گل بریده مریم رقم پیئرل (Polianthes tuberose cv. Pearl)

سمیه جزقاسمی؛ سید نجم الدین مرتضوی؛ محسن خدادادی

5.

بررسی سازگاری گرده‌افشانی برخی ارقام گیلاس با رقم زرد دانشکده

موسی رسولی؛ کاظم ارزانی؛ علی ایمانی؛ محمدرضا فتاحی مقدم

6.

اثر تنش خشکی بر برخی صفات مرفولوژی، میزان و عملکرد اسانس گیاه گل مکزیکی Agastache foeniculum [Pursh] Kuntze

رضا امیدبیگی؛ محمد محمودی سورستانی

7.

بررسی اثر بسته‌بندی در اتمسفر تعدیل یافته (MAP) بر ماندگاری و حفظ خصوصیات کیفی انگور ’رقم شاهرودی‘

یونس مستوفی؛ عزیزه مسیب¬زاده؛ زهرا امام جمعه؛ محمد جوان نیکخواه؛ مریم دهستانی اردکانی

8.

بررسی اثر کاربرد همزمان اسید بوریک، پراکسید هیدروژن و تیامین با ایندول بوتیریک اسید بر ریشه‌زایی قلمه‌های زیتون "رقم رشید"

حسین صادقی؛ کمال رجب¬نژاد

9.

تأثیر تنش خشکی و آبیاری مجدد بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی سه رقم انگور ساهانی، فرخی و بیدانه سفید

ناصر قادری؛ علیرضا طلایی؛ علی عبادی؛ حسین لسانی

10.

عوامل موثر تعیین بلوغ تجاری میوه در ارقام مختلف گلابی (Pyrus communis L.)

لیلا دوله؛ معظم حسن¬پور اصیل؛ حمید عبداللهی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.