1.

راهبردهای توسعه کشاورزی چندکارکردی در شهرستان دهلران (استان ایلام)

صفحه 583-602
محبوبه خیراللهی؛ امیرحسین علی بیگی؛ فرحناز رستمی قبادی

2.

تحلیل محدودیت‌های نهادی در مدیریت منابع آب زیرزمینی شهرستان الشتر، استان لرستان

صفحه 603-626
مسعود یزدان پناه؛ فاطمه رحیمی فیض آباد؛ سعید غلامرضایی؛ مصطفی احمدوند

3.

تحلیل آماری-فضایی تغییرات عملکرد برنج، گندم و جو در سواحل جنوبی خزر

صفحه 627-645
حدیث صادقی؛ حسین محمدی؛ علی اکبر شمسی پور؛ سعید بازگیر؛ مصطفی کریمی احمد آباد؛ سعید صوفی زاده

4.

شناسایی و واکاوی کنشگران شبکه نوآوری ایمنی غذایی کشاورزی ایران: کاربرد رویکرد تحلیل شبکه اجتماعی

صفحه 647-670
حسین امیری؛ امیررضا رضایی؛ سید محمود حسینی؛ یوسف حجازی

5.

عوامل مؤثر برتوسعه شرکت‌های دانش‌بنیان کشاورزی در غرب ایران

صفحه 671-695
گلاره جمشیدنژاد؛ مرجان واحدی؛ علیرضا پورسعید؛ حامد چهارسوقی امین

6.

تحلیل عوامل مؤثر بر نگرش نسبت به مدیریت بهینه آب با تأکید بر نقش میانجی احساس مسئولیت: مورد مطالعه گندم‎کاران شهرستان کرمانشاه

صفحه 691-706
فرزاد دیناری؛ حسن صدیقی؛ عنایت عباسی؛ هادی مؤمنی هلالی

7.

تعیین کارایی و بهینه‌سازی مصرف انرژی در تولید گندم دیم تحت شرایط عدم حتمیت: مطالعه موردی شهرستان خوی

صفحه 707-721
مصطفی مردانی نجف آبادی؛ نسرین اوحدی

8.

تحلیل روند تغییرات توسعه کشاورزی در بین استان‌ها

صفحه 723-737
نگین فلاح حقیقی؛ قاسم رمضانپور نرگسی؛ غلامحسین عبدالله‌زاده؛ زینب شریفی

9.

مدیریت ریسک پرتفوی در بازار بورس اوراق بهادار با استفاده از روش برتری تصادفی

صفحه 739-753
پریسا زکیان؛ فاطمه فتحی

10.

بررسی ترجیحات مصرف انواع گوشت با استفاده از روش ناپارامتری ترجیحات آشکار شده

صفحه 755-771
فرشاد محمدیان؛ حسین نوروزی؛ صابر کلهری

11.

بررسی اثر اسکان بر تاب‌آوری معیشتی خانوارهای عشایری شهرستان فسا

صفحه 773-785
فاطمه نصرنیا؛ زینب شکوهی

12.

بررسی هم حرکتی بازار انواع گوشت و عوامل اثرگذار بر آن در ایران

صفحه 787-803
عمران طاهری ریکنده؛ حامد رفیعی؛ سید صفدر حسینی؛ امیرحسین چیذری

13.

تحلیل نقاط قوت، ضعف، فرصت‌ها و تهدیدهای آموزش مجازی در دوران پاندمی کرونا (موردمطالعه: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری)

صفحه 805-823
فاطمه رزاقی؛ طاهر عزیزی خالخیلی؛ مهدیه السادات میرترابی

14.

عوامل مؤثر بر گرایش کشاورزان به کاربرد همزمان ابزارهای سنتی مدیریت ریسک (پس‌انداز احتیاطی و تنوع کشت)

صفحه 825-839
سید علی حسینی یکانی؛ زهرا نعمت الهی؛ مسعود حسین زاده؛ نازنین فکوری

15.

تحلیل عوامل بیرونی موثر در توسعه کشت سبزی و صیفی سالم در محیط های کنترل شده از دیدگاه کارشناسان وزارت جهاد کشاورزی مورد مطالعه: استان های تهران و البرز

صفحه 841-855
مائده هاتفی؛ حسین شعبانعلی فمی؛ علی اسدی؛ امیر علم بیگی

16.

درآمدی بر روش تدریس مشاهده یک دقیقه‌‌ای (OMP ) در آموزش کشاورزی

صفحه 857-870
ریحانه شاقلی؛ عرفان علی میرزایی

17.

بررسی شاخص‌ها و عوامل مؤثر بر سواد غذا در میان خانوارهای روستایی، با تاکید بر نقش میانجی امنیت غذایی

صفحه 871-887
بهاره زارعی منش؛ راضیه نامدار


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب