1.

تغییرات برخی شاخص‌های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی آلو رقم خاکی (‏Prunus salicina cv. ‎Flavor supreme pluot‏) در طی انبارمانی با دو دمای مختلف تحت تأثیر محلول پاشی پیش از ‏برداشت سالیسیلیک‌اسید و آهن

صفحه 525-539
طه رنجبر مالی دره؛ محمدعلی عسکری سرچشمه؛ مصباح بابالار؛ حامد شکری حیدری؛ احمد احمدی

2.

اثر آرژنین و متیل جاسمونات بر کاهش خسارت سرمازدگی و حفظ کیفیت تغذیه‌ای میوه‌ انار رقم ملس ‏ساوه

صفحه 541-552
فرهاد پیرزاد؛ محمدعلی عسگری سرچشمه؛ مصباح بابالار؛ علیرضا طلایی؛ حسین لسانی

3.

مطالعه اثر اسپرمین در شرایط تنش شوری بر خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی گیاه پروانش ‏‏(‏Chatarantus roseus L.‎‏)‏

صفحه 553-564
میترا اعلایی؛ زهرا کرمی؛ مسعود ارغوانی؛ فهیمه صالحی

4.

تأثیر ژل آلوئه‌ورا‎ ‎برکاهش سرمازدگی، پوسیدگی و حفظ ویژگی‌های کیفی میوه انار ‏‏(‏Punica granatum L.‎‏) طی دوره انبارمانی

صفحه 565-580
ساناز مولائی؛ ولی ربیعی؛ علی سلیمانی؛ فرهنگ رضوی

5.

ارزیابی تنوع ژنتیکی اکوتیپ‌های مختلف شوید براساس صفات مورفولوژیکی و درصد اسانس اندام ‏هوایی

صفحه 581-592
افسانه قلیزاده؛ مهدی محب الدینی؛ اصغر عبادی سقرلو؛ اسماعیل چمنی

6.

تأثیر تنش کم‌آبی و سیترولین بر محتوای اسانس، رنگیزه‌های فتوسنتز و کلروفیل فلورسانس گیاه ‏دارویی زوفا در برداشت‌های مختلف (‏Hyssopus officinalis L.‎‏)‏

صفحه 593-604
حسین احمدی؛ مصباح بابالار؛ محمدعلی عسگری سرچشمه؛ محمد رضا مرشدلو

7.

تأثیر مواد سوپرجاذب رطوبتی و میکوریز بر رشد و عملکرد سیب‌زمینی در شرایط کم‌آبیاری

صفحه 605-617
خسرو پرویزی

8.

اثر سویه‎‌‎های سودوموناس فلورسنس‎ ‎‏(‏Pseudomonas fluorescence‏) و اسید هیومیک بر برخی ‏صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی ختمی (‏Althaea officinalis L.‎‏)‏

صفحه 617-632
مهدیه لشکری؛ سهراب محمودی؛ حسینعلی علیخانی؛ محمد حسن سیاری زهان

9.

تأثیر تلقیح ریشه‌ای قارچ مایکوریزا (‏Glomus mosseae‏) بر تحمل به خشکی نهال‌های لیلکی ایرانی ‏‏(‏Gleditsia caspica Desf‏)‏

صفحه 633-645
پیام پوریافر؛ علیرضا خالقی؛ احمدرضا عباسی‌فر؛ مینا تقی زاده

10.

‏‌تأثیر نانوسیلیکون بر خصوصیات رشد، فیزیولوژی و بیوشیمیایی بادرشبو ‏(‏Dracocephalum moldavica L.‎‏) در شرایط تنش شوری

صفحه 647-661
بهروز اسماعیل پور؛ مرتضی شیخ علیپور؛ موسی ترابی گیگلو

11.

اثر رژیم‌های مختلف آبیاری و کوددهی بر عملکرد و ترکیبات اسانس نعناع فلفلی (‏Mentha piperita ‎L.‎‏)‏

صفحه 663-675
حسین ابراهیمی اسبورزی؛ سید علی محمد مدرس ثانوی؛ ابوالفضل باغبانی آرانی؛ رضوان کرمی برزآباد

12.

بررسی برخی صفات مورفوفیزیولوژیکی جعفری (‏Petroselinum hortense‏) تحت تنش کم‌آبیاری و ‏شوری در شرایط گلخانه‌ای

صفحه 677-688
خیره النساء دمرچلی؛ راهله ابراهیمی؛ مهدی سرائی تبریزی

13.

بررسی تولید‎ ‎انبوه گیاهچه‌های ارکیده فالانوپسیس رقم شاخه بریده ‏Detroit‏ از طریق کشت ‏درون‌شیشه‌ای اندام‌های رویشی

صفحه 689-699
خسرو بالی لاشکی؛ هدایت زکی زاده؛ جمالعلی الفتی

14.

اثر دور آبیاری و محلول‌پاشی تیتانیوم به دو فرم نانو و غیر نانو بر خصوصیات رشدی و عملکردی گل ‏محمدی (‏Rosa × damascena Mill.‎‏)‏

صفحه 701-710
یحیی سلاح ورزی؛ مریم کمالی

15.

ارزیابی عملکرد و فیتوشیمیایی ده توده بومی و واریته چای ترش (‏Hibiscus sabdariffa L.‎‏) در تاریخ‌های‌ ‏مختلف کاشت

صفحه 711-720
حیدر مفتاحی زاده

16.

کاربرد برهم کنش ایندول بوتیریک اسید و پوتریسین بر ریشه‌زایی‎ ‎‏ درون‌شیشه‌ای پایه پیرودوارف ‏گلابی (‏P. communis L.‎‏)‏

صفحه 721-730
خدیجه احمدی اقدم؛ علی رضا مطلبی آذر؛ فریبرز زارع نهندی؛ غلامرضا گوهری

17.

بررسی تغییرات غلظت عناصر غذایی در برگ مکزیکن لایم (‏Citrus aurantifolia Swingle‏) طی ‏پیشرفت بیماری جاروک

صفحه 731-741
طاهره رئیسی؛ مرتضی گل محمدی؛ علی اسدی کنگرشاهی

18.

تأثیر نیتریک اکسید بر سمیت کادمیم با مطالعه برخی از صفات مرفوفیزیولوژیکی و بیوشیمیایی تاج ‏خروس (‏Celosia argentea var. plumosa‏)‏

صفحه 743-754
فاطمه بنی اسدی؛ مسعود ارغوانی؛ وحیدرضا صفاری؛ مهدی منصوری

19.

تأثیر محلول‌های غذایی و ورمی‌کمپوست بر رشد و گلدهی گل شیپوری ‎(Zantedeschia pentlandii cv. Allure)‎‏ در کشت بدون خاک

صفحه 755-766
نیلوفر رجایی؛ معظم حسن پور اصیل؛ جمالعلی الفتی؛ اکبر نورسته نیا

20.

مطالعه عوامل موثر در ریزازدیادی پایه نیمه پاکوتاه گیلاس ‏MA60 ×MA

صفحه 767-777
ابراهیم گنجی مقدم؛ طیبه آموزگار؛ احمد اصغرزاده؛ محبوبه زمانی پور


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب