1.

بررسی روند تولید و تغییرات کیفی آب در استخرهای دو منظوره کشاورزی و پرورش ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در منطقه سیستان

صفحه 75-86
جواد میردار هریجانی؛ اسحق زکی پور رحیم آبادی؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلائی؛ علی ارشدی؛ پرویز زارع

2.

اثرات غنی‌سازی جلبک‌های نانوکلروپسیس و ایزوکرایسیس به صورت همزمان با سلنیوم و روی بر فاکتورهای رشد و میزان مواد معدنی روتیفر آب شور Brachionus plicatilis

صفحه 165-178
سروه قادر پور؛ نصرا... احمدی فرد؛ ناصر آق؛ زکریا وهاب زاده؛ آلیسیا استوز

3.

اثر عصاره ماکروجلبک کالرپا برکنترل شدت اکسیداسیون روغن ضایعات ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان طی نگهداری در دمای محیط

صفحه 179-194
نسا موسوی پور؛ صدیقه بابایی؛ اسکندر مقیمی‌پور؛ مرضیه موسوی نسب

4.

بررسی علل سفید شدگی، شکستگی و جابجایی مرجان‌ها در خلیج چابهار

صفحه 195-208
علی مهدی آبکنار؛ تیمور امینی راد؛ داوود میرشکار

5.

تنوع زیستی ماکروبنتوزها در محل رهاسازی بچه‎ماهیان پرورشی: مطالعه موردی در رودخانه قره‎سو- خلیج گرگان

صفحه 209-222
ضیاء کردجزی؛ آرمین فومنی؛ محمد قلی زاده

6.

استخراج، تخلیص، ویژگی‌های ضددیابتی و ضداکسایشی فوکوئیدان حاصل از جلبک قهوه‌ای Sargassum ilicifolium

صفحه 223-234
کیمیا صحراگرد؛ مهدی طبرسا؛ حسن احمدی

7.

بررسی دوریختی جنسی با استفاده از صفات اندازشی و شاخص‌های رشد در گربه‌ کوسه ماهی عربی (Chiloscyllium arabicum, Gubanov, 1980) در آب‌های استان هرمزگان، خلیج فارس

صفحه 235-246
مجتبی نادری؛ ساجده ناصحی؛ اسلام مهدی زاده

8.

مقایسه ویژگی‌های فیزیکو-شیمیایی و تعیین خصوصیات کیتوزان استخراج شده از ضایعات میگوی ببری سیاه (Penaeus monodon) به دو شیوه مرسوم

صفحه 247-258
پروا سفری؛ اسحق زکی پور رحیم آبادی؛ محمد رضا واعظی؛ علی اصغر بهنام قادر

9.

الگوی تنوع ریختی گونه‌های جنس Alburnoides (Pisces: Cyprinidae) در آب‌های داخلی ایران با استفاده از روش ریخت‌سنجی هندسی لندمارک‌پایه

صفحه 259-270
سهیل ایگدری؛ عطا مولودی صالح؛ محسن رستمی؛ جلیل ایمانی هرسینی

10.

تعیین غلظت میانه کشنده (LC50) آلومینیم، مس و روی در لارو ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus)

صفحه 271-280
عیسی ابراهیمی؛ سارا کریمی؛ فاطمه پیکان حیرتی؛ پدرام ملک پوری

11.

اثرات آنتی‌اکسیداسیونی عصاره اتانولی جلبک قرمز (Gracilaria corticata) بر زمان ماندگاری فیله ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) ذخیره شده در دمای 4 درجه سانتی‌گراد

صفحه 281-294
امین اوجی فرد؛ دارا باقری؛ لیلا زمانی

12.

تاثیر بکارگیری مخلوط پروبیوتیکی و بایوفلاک بر کیفیت آب، فاکتورهای رشد و ایمنی موکوسی و سرمی ماهی تیلاپیا نیل (Oreochromis niloticus) در دو سامانه پرورشی مدار بسته و دارای تعویض آب

صفحه 295-314
قاسم محمدی؛ فرهاد کنیه؛ غلامرضا رفیعی

13.

شناسایی گونه‌های جنس Alosa با استفاده از فلس، آنالیز موجک و خط پیرامونی

صفحه 315-324
سارا صفاری؛ هادی پورباقر؛ سهیل ایگدری؛ حمید فرحمند


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب