1.

اثر پروتئین هیدرولیز شده، ویتامین E و روغن اکسید شده بر عملکرد رشد، شاخص‌های خون شناسی و کیفیت لاشه‌ی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 1-15
اسفندیار نجفی حاجیپور؛ سیدولی حسینی؛ حمید فرحمند؛ باقر مجازی امیری؛ مهدی سلطانی

2.

تاثیر نسبت‌های اسیدهای چرب لینولئیک به لینولنیک بر عملکرد رشد، ضریب تبدیل غذایی، شاخص‌های احشایی و کبدی مولدین ماهی گورامی سه‌خال (Trichopodus trichopterus) در این مطالعه اثرات سطوح مختلف از نسبت دو اسیدچرب لینولئیک به لینولنیک (LA/LNA) شامل نسبت‌های شاهد، 5/0، 1، 2، 4 و 8 بر عملکرد رشد، ض

صفحه 17-30
صالح سیفی برنجستانکی؛ ابوالقاسم اسماعیلی فریدونی؛ حسین اورجی؛ ناصر آق

3.

شناسایی و فراوانی کفزیان مصب رودخانه قره سو

صفحه 31-43
سمیه جمنی؛ محمد قلی زاده؛ رحمان پاتیمار؛ ابوالحسن فتح آبادی

4.

ساختار و پویایی جمعیت میگو رودخانه‌ای شرق (Macrobrachium nipponense) در سه تالاب (آلاگل، آلماگل وآجی‌گل) استان گلستان – شمال ایران

صفحه 45-60
غلامعلی بندانی؛ رحمان پاتیمار؛ حجت جعفریان؛ محمد رضا شکری؛ هادی رییسی؛ ضیا کردجزی

5.

تعیین ساختار جمعیتی ماهی یال اسبی سربزرگ (Trichiurus lepturus, Linnaeus 1758) در صید ضمنی ترال میگو در آب‌های کلاهی تا درگهان

صفحه 61-71
زهرا معصومی؛ مهسا حقی؛ محمد مومنی؛ محمد ذاکری

6.

تنوع ریختی، شاخص‌های رابطه طول-وزن و وضعیت جمعیت‌های پاییزه و بهاره ماهی شاه‌کولی خزری Alburnus chalcoides (Gueldenstaedt, 1772) در رودخانه‌های سفیدرود و سیاه‌درویشان حوضه جنوبی دریای خزر

صفحه 73-83
کیوان عباسی؛ عطا مولودی صالح؛ سهیل ایگدری؛ سیده نسرین نیک مهر

7.

بررسی اثر ضد‌میکروبی عصاره باکتری سودوآلتروموناس پیسیسیدیای جدا شده از شقایق دریایی (Stichodactyla haddoni) علیه آئروموناس هیدروفیلا

صفحه 85-96
ندا فاضلی؛ اکرم سادات نعیمی؛ سید امیر حسین جلالی؛ حجت الله زمانی

8.

عوارض هیستوپاتولوژیک سموم آفلاتوکسین ب1 و زیرالنون بر بافت‌ کبد ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 97-106
حامد غفاری فارسانی؛ احمد ایمانی؛ تئو نیوولد؛ کنستانزه پیچ-اشمید؛ کوروش سروی مغانلو

9.

اثر تنش فلزات سنگین در تولید ترکیبات آنتی‌اکسیدانی در ریزجلبک‌های Monoraphidium و Scenedesmus

صفحه 107-118
پریچهر حناچی؛ آسیه آقابابایی؛ مصطفی نوروزی؛ روشنک زرین قلمی

10.

تغذیه آغازین تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) با غذاهای زنده مختلف و تاثیر آن بر شاخص‌های رشد، بقا، ترکیب بیوشیمیایی و اسیدهای چرب لاشه در مرحله عادت‌دهی به غذای مصنوعی با استفاده از شیرونومید

صفحه 119-137
ایرج عفت پناه؛ بهرام فلاحتکار؛ میرمسعود سجادی؛ مریم منصف شکری

11.

ارزیابی مطلوبیت زیستگاه ماهی قزل‌آلای خال قرمز (Salmo trutta fario) در رودخانه چالوس با استفاده از مدل خطی تعمیم ‌یافته

صفحه 139-152
رحمت زرکامی؛ صبا گودرزی؛ مرتضی سحرخیز

12.

تغییرات شاخص‌های رشد و ترکیب لاشه ماهی کاراس طلایی (Carassius auratus) تغذیه شده با جیره غذایی‌ آلوده به سطوح مختلف سموم آفلاتوکسین ب‌1 و زیرالنون

صفحه 153-163
سلیمان حسن پور؛ کوروش سروی مغانلو؛ مزدک رازی؛ احمد ایمانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب