- پروین، سهیلا (1389). تأثیر تغییر قیمت بر فقر. اقتصاد مقداری،7(2)، 95-117.
- جعفریصمیمی، احمد و فرجزاده، زهرا (۱۳۹۳). بررسی عوامل مؤثر بر شاخص قیمت مواد غذایی در ایران. تحقیقات اقتصاد کشاورزی، 41(1)، 1-16.
- خرمیمقدم، سیمین، زارع مهرجردی، محمدرضا، مهرابیبشرآبادی، حسین و بخشوده، محمد (۱۳۹۳). تحلیل اثر کاهش یارانه مواد غذایی بر روی نابرابری درآمدی. تحقیقات اقتصاد کشاورزی، 11(1)، ۱-۱۶.
- خداپرست، جلیل، اشکتراب، نیلوفر و نعمتالهی، زهرا (۱۳۹۷). آثار افزایش قیمت کالاهای خوراکی بر رفاه و فقر خانوارهای شهری ایران. اقتصاد و توسعه کشاورزی، 32(4)، 287-298.
- دادگر، یداله، نظری، روحاله (1390). تحلیل رفاهی سیاستهای یارانهها در اقتصاد ایران. رفاه اجتماعی. ۱۱ (۴۲). ۳۳۷-۳۸۰.
- رحیمینیا، هیوا. اکبری مقدم، بیتاله (1395). آثار اصلاح یارانهها بر نابرابری رفاهی در ایران (مدلسازی CGE و شاخص تغییرات معادل (EV). مطالعات اقتصادی کاربردی ایران. 5 (17). ۲۴۳-۲۷۱.
- صحبتی، زهرا، خسروینژاد، علیاکبر و خدادادکاشی، فرهاد (۱۳۹۲). ارزیابی افزایش قیمت مواد غذایی بر رفاه خانوارهای شهری ایران. راهبرد اقتصادی. 2 (4). 73-93.
- قهرمانزاده، محمد، ضیایی، محمدباقر، پیشبهار، اسماعیل و دشتی، قادر (1394). اندازهگیری تأثیر افزایش قیمت مواد غذایی بر رفاه خانوارهای شهری ایرانی. اقتصاد کشاورزی، ۹ (۴). ۹۷-۱۱۹.
- مهرآرا، محسن و حسنی پارسا، الناز (1399). بررسی تأثیر افزایش قیمت مواد غذایی بر رفاه خانوارهای شهری در ایران. مجلس و راهبرد، 27 (104)، 323-349.
- Abdulai, A. (2002). Household demand for food in Switzerland. A quadratic almost ideal demand system. Swiss Journal of Economics and Statistics (SJES), 138(I), 1–18.
- Adeyonu, A. G., Shittu, A. M., Kehinde, M. O., & Adekunle, C. P. (2021). Farm Households’ Demand Response to Escalating Food Prices in Nigeria. Journal of Applied Economics, 24(1), 555-576.
- Adekunle, C. P., Akinbode, S. O., Shittu, A. M., & Momoh, S. (2020). Food price changes and farm households’ welfare in Nigeria: Direct and indirect approach. Journal of Applied Economics, 23(1), 409-425.
- Allo, A. G., Satriawan, E., & Arsyad, L. (2018). The impact of rising food prices on farmers welfare in Indonesia. Journal of Indonesian Economy & Business, 33(3).
- Babu, S. C., Gajanan, S. N., & Hallam, J. A. (2017). Consumer theory and estimation of demand for food. Nutrition Economics, 81–115.
- Berry, A. (2018). Compensating households from carbon tax regressivity and fuel poverty: a microsimulation study. HYPERLINK "https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01691088" hal-01691088
- Caracciolo, F., Depalo, D., & Macias, J. B. (2014). Food price changes and poverty in Zambia: An empirical assessment using household microdata. Journal of International development, 26(4), 492-507.
- Caillavet, F., Fadhuile, A., & Nichèle, V. (2019). Assessing the distributional effects of carbon taxes on food: Inequalities and nutritional insights in France. Ecological Economics, 163, 20-31.
- Eisner, A., Kulmer, V., & Kortschak, D. (2021). Distributional effects of carbon pricing when considering household heterogeneity: An EASI application for Austria. Energy Policy, 156, 112478
- Faharuddin, F., Yamin, M., Mulyana, A., & Yunita, Y. (2022). Impact of food price increases on poverty in Indonesia: empirical evidence from cross-sectional data. Journal of Asian Business and Economic Studies.
- Hovhannisyan, V., & Shanoyan, A. (2020). An empirical analysis of the welfare consequences of rising food prices in urban China: The EASI approach. Applied Economic Perspectives and Policy, 42(4), 796-814.
- Hausman, J. “Exact Consumer’s Surplus and Deadweight Loss.” The American Economic Review, 71(1981):662–76.
- Headey, D. )2011(. Rethinking the Global Food Crisis: The Role of Trade Shocks. Food Policy, 36(2):136-146.
- Kargbo, J. M. (2000). Impacts of monetary and macroeconomic factors on food prices in eastern and southern Africa. Applied Economics,32(11), 1373-1389.
- Lewbel, A., & Pendakur, K. (2009). Tricks with Hicks: The EASI demand system. American Economic Review, 99(3), 827-63.
- Mohtadi, S., & Castells-Quintana, D. (2021). The distributional dimension of the resource curse: Commodity price shocks and income inequality. Structural Change and Economic Dynamics, 59, 63-78.
- Kakwani, N., Soares, F. V., & Son, H. H. (2005). Conditional cash transfers in African countries. Brasilia: International Poverty Centre, United Nations Development Programme.
- Obayelu, A. E. (2010). Global food price increases and nutritional status of nigerians: the determinants. Coping Strategies, Policy Responses and Implications, ARPN Journal of Agricultural and Biological Science, 5(2), 67–80.
- Reaños, M. A. T. (2021). Floods, flood policies and changes in welfare and inequality: Evidence from Germany. Ecological Economics,180, 106879.
- Shimeles, A., & Woldemichael, A. (2013). Rising food prices and household welfare in Ethiopia: evidence from micro data. African Development Bank Group, Working Paper Series, No(182).
- Zhen, C., Finkelstein, E. A., Nonnemaker, J. M., Karns, S. A., & Todd, J. E. (2014). Predicting the effects of sugar sweetened beverage taxes on food and beverage demand in a large demand system. American journal of agricultural economics, 96(1), 1-25.
|