بادغن, فاطمه, نامدار, راضیه. (1400). تحلیل عوامل موثر بر مصرف محصولات تراریخته و جامعیت مواد غذایی در بین دانشجویان دانشگاه شیراز. , 52(2), 405-421. doi: 10.22059/ijaedr.2021.313207.668971
فاطمه بادغن; راضیه نامدار. "تحلیل عوامل موثر بر مصرف محصولات تراریخته و جامعیت مواد غذایی در بین دانشجویان دانشگاه شیراز". , 52, 2, 1400, 405-421. doi: 10.22059/ijaedr.2021.313207.668971
بادغن, فاطمه, نامدار, راضیه. (1400). 'تحلیل عوامل موثر بر مصرف محصولات تراریخته و جامعیت مواد غذایی در بین دانشجویان دانشگاه شیراز', , 52(2), pp. 405-421. doi: 10.22059/ijaedr.2021.313207.668971
بادغن, فاطمه, نامدار, راضیه. تحلیل عوامل موثر بر مصرف محصولات تراریخته و جامعیت مواد غذایی در بین دانشجویان دانشگاه شیراز. , 1400; 52(2): 405-421. doi: 10.22059/ijaedr.2021.313207.668971


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب