سیلسپور, محسن. (1401). مطالعه تأثیر روش های مختلف کاربرد هیومیک اسید و آمینوکلات بر ویژگی‌های رشد، عملکرد و غلظت عناصر غذایی خیار گلخانه ای واریته سوپرسلطان. , 24(2), 673-684. doi: 10.22059/jci.2021.317591.2506
محسن سیلسپور. "مطالعه تأثیر روش های مختلف کاربرد هیومیک اسید و آمینوکلات بر ویژگی‌های رشد، عملکرد و غلظت عناصر غذایی خیار گلخانه ای واریته سوپرسلطان". , 24, 2, 1401, 673-684. doi: 10.22059/jci.2021.317591.2506
سیلسپور, محسن. (1401). 'مطالعه تأثیر روش های مختلف کاربرد هیومیک اسید و آمینوکلات بر ویژگی‌های رشد، عملکرد و غلظت عناصر غذایی خیار گلخانه ای واریته سوپرسلطان', , 24(2), pp. 673-684. doi: 10.22059/jci.2021.317591.2506
سیلسپور, محسن. مطالعه تأثیر روش های مختلف کاربرد هیومیک اسید و آمینوکلات بر ویژگی‌های رشد، عملکرد و غلظت عناصر غذایی خیار گلخانه ای واریته سوپرسلطان. , 1401; 24(2): 673-684. doi: 10.22059/jci.2021.317591.2506


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب