نجفی حاجیپور, اسفندیار, حسینی, سیدولی, فرحمند, حمید, مجازی امیری, باقر, سلطانی, مهدی. (1400). اثر پروتئین هیدرولیز شده، ویتامین E و روغن اکسید شده بر عملکرد رشد، شاخص‌های خون شناسی و کیفیت لاشه‌ی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss). , 74(1), 1-15. doi: 10.22059/jfisheries.2021.316962.1221
اسفندیار نجفی حاجیپور; سیدولی حسینی; حمید فرحمند; باقر مجازی امیری; مهدی سلطانی. "اثر پروتئین هیدرولیز شده، ویتامین E و روغن اکسید شده بر عملکرد رشد، شاخص‌های خون شناسی و کیفیت لاشه‌ی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)". , 74, 1, 1400, 1-15. doi: 10.22059/jfisheries.2021.316962.1221
نجفی حاجیپور, اسفندیار, حسینی, سیدولی, فرحمند, حمید, مجازی امیری, باقر, سلطانی, مهدی. (1400). 'اثر پروتئین هیدرولیز شده، ویتامین E و روغن اکسید شده بر عملکرد رشد، شاخص‌های خون شناسی و کیفیت لاشه‌ی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)', , 74(1), pp. 1-15. doi: 10.22059/jfisheries.2021.316962.1221
نجفی حاجیپور, اسفندیار, حسینی, سیدولی, فرحمند, حمید, مجازی امیری, باقر, سلطانی, مهدی. اثر پروتئین هیدرولیز شده، ویتامین E و روغن اکسید شده بر عملکرد رشد، شاخص‌های خون شناسی و کیفیت لاشه‌ی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss). , 1400; 74(1): 1-15. doi: 10.22059/jfisheries.2021.316962.1221


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب