موسوی, شلاله, حیدریه, مرضیه. (1399). اثر عصاره تجاری گیاه رزماری (Rosmarinus officinalis) بر میزان فعالیت برخی شاخص‌های آنتی‌اکسیدانی و بیوشیمیایی در ماهی قرمز (Carassius auratus). , 73(4), 505-514. doi: 10.22059/jfisheries.2020.307277.1187
شلاله موسوی; مرضیه حیدریه. "اثر عصاره تجاری گیاه رزماری (Rosmarinus officinalis) بر میزان فعالیت برخی شاخص‌های آنتی‌اکسیدانی و بیوشیمیایی در ماهی قرمز (Carassius auratus)". , 73, 4, 1399, 505-514. doi: 10.22059/jfisheries.2020.307277.1187
موسوی, شلاله, حیدریه, مرضیه. (1399). 'اثر عصاره تجاری گیاه رزماری (Rosmarinus officinalis) بر میزان فعالیت برخی شاخص‌های آنتی‌اکسیدانی و بیوشیمیایی در ماهی قرمز (Carassius auratus)', , 73(4), pp. 505-514. doi: 10.22059/jfisheries.2020.307277.1187
موسوی, شلاله, حیدریه, مرضیه. اثر عصاره تجاری گیاه رزماری (Rosmarinus officinalis) بر میزان فعالیت برخی شاخص‌های آنتی‌اکسیدانی و بیوشیمیایی در ماهی قرمز (Carassius auratus). , 1399; 73(4): 505-514. doi: 10.22059/jfisheries.2020.307277.1187


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب