تقوی, فرزانه, علیپور, مجید, سعادتی, داریوش, ارشدی, علی. (1399). بررسی تأثیر عصاره های آبی و اتانولی پوست انار (Punica granatum) بر رشد باکتری اشریشیاکلی (Escherichia coli) تلقیح شده درگوشت چرخ شده کپور معمولی (Cyprinus carpio). , 73(3), 383-394. doi: 10.22059/jfisheries.2020.303363.1170
فرزانه تقوی; مجید علیپور; داریوش سعادتی; علی ارشدی. "بررسی تأثیر عصاره های آبی و اتانولی پوست انار (Punica granatum) بر رشد باکتری اشریشیاکلی (Escherichia coli) تلقیح شده درگوشت چرخ شده کپور معمولی (Cyprinus carpio)". , 73, 3, 1399, 383-394. doi: 10.22059/jfisheries.2020.303363.1170
تقوی, فرزانه, علیپور, مجید, سعادتی, داریوش, ارشدی, علی. (1399). 'بررسی تأثیر عصاره های آبی و اتانولی پوست انار (Punica granatum) بر رشد باکتری اشریشیاکلی (Escherichia coli) تلقیح شده درگوشت چرخ شده کپور معمولی (Cyprinus carpio)', , 73(3), pp. 383-394. doi: 10.22059/jfisheries.2020.303363.1170
تقوی, فرزانه, علیپور, مجید, سعادتی, داریوش, ارشدی, علی. بررسی تأثیر عصاره های آبی و اتانولی پوست انار (Punica granatum) بر رشد باکتری اشریشیاکلی (Escherichia coli) تلقیح شده درگوشت چرخ شده کپور معمولی (Cyprinus carpio). , 1399; 73(3): 383-394. doi: 10.22059/jfisheries.2020.303363.1170


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.