تعداد نشریات | 161 |
تعداد شمارهها | 6,532 |
تعداد مقالات | 70,500 |
تعداد مشاهده مقاله | 124,085,356 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 97,189,275 |
هیدرولیز اسیدی ضایعات نان برای تولید بیواتانول توسط مخمر ساکارومایسس سرویزیه (Saccharomyces cerevisiae) | ||
مهندسی بیوسیستم ایران | ||
مقاله 5، دوره 51، شماره 2، تیر 1399، صفحه 285-293 اصل مقاله (833.29 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
شناسه دیجیتال (DOI): 10.22059/ijbse.2020.271766.665133 | ||
نویسندگان | ||
سمانه ترابی1؛ سیدرضا حسن بیگی* 2؛ بهزاد ستاری3؛ برات قبادیان4 | ||
1گروه مهندسی فنی کشاورزی. پردیس ابوریحان، دانشگاه تهران. تهران. ایران. | ||
2گروه مهندسی فنی کشاورزی، پردیس ابوریحان، دانشگاه تهران. تهران. ایران | ||
3گروه مهندسی فناوری صنایع غذایی، پردیس ابوریحان، دانشگاه تهران، تهران، ایران | ||
4گروه مهندسی بیوسیستم، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران | ||
چکیده | ||
در حالیکه به میزان زیادی ضایعات نان هر ساله تولید میشود، به دلیل آلودگی به افلاتوکسین، این ضایعات مناسب مصارف غذایی و خوراک دام نیستند. در این پژوهش تولید بیواتانول از ضایعات نان توسط مخمر ساکارومایسس سرویزیه[1] به روش هیدرولیز اسیدی مورد تحقیق قرار گرفت. هیدرولیز اسیدی در دستگاه اتوکلاو انجام شد. اثر غلظت محلول اسیدی و زمان بر میزان گلوکز بررسی گردید. آزمایشها در بارگذاری 160 گرم بر لیتر انجام شد. کاهش آلودگی به آفلاتوکسین برای نمونه با بیشترین بازده در هیدرولیز اسیدی مورد سنجش قرارگرفت. محلول حاصل از هیدرولیز با استفاده از مخمر ساکارومایسس سرویزیه برای تولید بیواتانول استفادهگردید. نتایج نشان داد که اثر متغیرهای غلظت اسید و زمان بر میزان گلوکز در سطح 1% معنیدار است. هیدرولیز در غلظت محلول اسیدی 1 درصد و زمان 20 دقیقه با گلوکز تولیدی 64/80 گرم بر لیتر بیشترین مقدار کربوهیدرات را آزاد میکند. همچنین هیدرولیز اسیدی به ترتیب باعث کاهش100 درصد و 70/20 درصدی آفلاتوکسین B1 و B2شده است. بیشترین درصد تولید بیواتانول در فاز تخمیر نمونههای هیدرولیز، مقدار 7/4 (%v/v) بود. [1]. Saccharomyces cerevisiae | ||
کلیدواژهها | ||
آفلاتوکسین؛ تخمیرزیستی؛ گلوکز؛ زیست سوخت | ||
مراجع | ||
Anonymous, 2017. Glucose assay kit. Ziestchem Diagnostics, Tehran, Iran. (In Farsi) Acanski, M. Pastor, K. Razmovski, R. Vucurovic, V. Psodorov, D. (2014). Bioethanol production from waste bread samples made from mixtures of wheat and buckwheat flours. Journal on Processing and Energy in Agriculture, 18(1), 40-43. Abedi, M. (2012). Bioethanol production from potato waste. Master of Science Thesis. University of Tehran. Tehran, Iran. (In Farsi). Caputi, A. Ueda, M. Brown, Th. (1968). Spectrophotometric determination of ethanol in wine. American Journal of Enology and Viticulture, 19, 160-165. Chambers, PJ. Pretorius, IS. (2010). Fermenting knowledge: the history of winemaking, science and yeast research. EMBO Reports. 11(12), 914-920. Chiaramonti, D. (2007). Bioethanol: role and production technologies. In P. Ranalli (Ed). Improvement of crop plants for industrial end uses. Springer.(pp. 209-251). Duku, M. H., GU, S., Hagan, E.B. (2011). A comprehensive review of biomass resources and biofuels potential in Ghana, Renewable and Sustainable Energy Reviews, 14 (1), 515– 514. Ebrahimi, B. Rahmani, M. (2012). The study of technology development issues obtained by the production and use of biofuels compared to the fossil ones. Journal of development of industrial technology, 10 (19), 27:37. (In Farsi) Ghorbani, F. Amini, M. Daneshi, A. (2009). Production of ethanol from waste molasses of sugar factories in a discontinuous fermentation system. Journal of Science and technology Environmental, 11 (4). (In Farsi) Hashem, M. Asseri, T.Y.A. Alamri, S.A. Alrumman, S.A. (2018). Feasibility and Sustainability of Bioethanol Production from Starchy restaurants’ Bio-wastes by New Yeast Strains, Waste and Biomass Valorization .10(4), 1617–1626 Hassan-Beygi, S. R. Istan, V, Ghobadian, B. Aboonajmi, M. (2013). An experimental investigation of Perkins A63544 diesel engine performance using D-Series fuel. Energy Conversion and Management, 76, 356–361. ISIRI, 6872, 2011. Food and feed stuffs - determination of aflatoxins B&G by HPLC method using immunoaffinity column clean up-Test method. Institute of Standards and Industrial Research of Iran, Tehran, Iran (In Farsi) Kapdan, I. Kargi, F. Oztekin, R. Argun, H. (2009). Bio-hydrogen production from acid hydrolyzed wheat starch by photo-fermentation using different Rhodobacter sp. International journal of hydroenergy, 34 (5), 2201- 2207. Khoshpey, B. Farhud, D.D. and Zaini, F. (2011). Aflatoxins in Iran: Nature, hazards and carcinogeicity. Iranian Journal of Public Health, 40 (4), 1-30. Kim, Y. Jang, J. Park, S. Um, B. (2018). Dilute sulfuric acid fractionation of Korean food waste for ethanol Lee, J. Her, J.Y. Lee, K.G. (2015). Reduction of aflatoxins (B1, B2, G1, and G2) in soybean-based model systems. Food Chemistry Journal, 189 (15), 45–51. Licths, F. (2001). Ethanol knowledge: Ethanol Applition. Available at: http:// www.iecbp.com. Mahmoodi, P. Karimi, K. Taherzade, M. (2018). Efficient conversion of municipal solid waste to biofuel by simultaneous dilute-acid hydrolysis of starch and pretreatment of lignocelluloses. Energy Conversion and Management, 166 (15), 569-578. Masumiyan, Z. Yavarmanesh, M. Shahidi Noghabi, M. Sadeghi, M. Sohrabi Balsini, M. (2015). The efficiency of zeolite and citric acid in the control of mold growth and production of Aflaoxin in dry breads wastage across the Mashhad and it's modeling with artificial neural networks method. Science and Food industry of Iran. 12 (48), 99-114. (In Farsi) Melikoglu, M. Webb, C. (2013). Use of waste bread to produce fermentation products. In: M.R. Kosseva and C. Webb (Eds). Food industry wastes: assessment and recuperation of commodities. Amsterdam: Elsevier Science Publishers, 63–76. Mena, C. Adenso-Diaz, B. Yurt, O. (2011). The causes of food waste in the supplier–retailer interface. evidences from the UK and Spain. Resources, Conservation and Recycling, 55 (6), 648-658. Najafi, G. Ghobadian, B. Tavakoli, T. Yusaf, T. (2009). Potential of bioethanol production from agricultural wastes in Iran. Renewable and Sustainable Energy reviews, 13, 1418–1427. Obeidavi, Z. (2014). Investigation the bioethanol production process and microorganisms' the role in this process. International Conference on Environmental Science, Engineering and Technologies, Tehran, Iran. (In Farsi) From https://www.civilica.com/Paper-CESET01-CESET01_358.html Pietrzak, W. Kawa-Riejilska, J. (2014). Ethanol fermentation of waste bread using granular starch hydrolyzing enzyme: effect of raw material pretreatment. Fuel, 134 (15), 250-256. Pietrzak, W. Kawa-Riejilska, J. (2015). Simultaneous scarification and ethanol fermentation of waste wheat–rye bread at very high solids loading: Effect of enzymatic liquefaction conditions. Fuel, 147 (1), 236-242. Rastegar, H. Shoeibi, Sh. Yazdan-panah, H. AmirAhmadi, M. Mousavi Khaneghah, A. Bovo Campagnollo, F. S. Sant’Ana, A. (2017). Removal of aflatoxin B1 by roasting with lemon juice and/or citric acid in contaminated pistachio nuts. Food Control, 71 ,279-284. Sattari, B & Karimi, K. (2018). Mucoralean fungi for sustainable production of bioethanol and biologically active molecules. Applied Microbiology and Biotechnology. 102: 1097–1117. Shahnoushi, N. Firoozzare, A. Jalerajabi, M. Daneshvar, M. Dehghanian, S. (2011). The use of the order logit model in an investigation of the effective factors on bread waste. Journal of Economic Research. 46 (3), 111-132. 0039-8969. (In Farsi) From https://jte.ut.ac.ir/article_23966.html Tyner, WE. (2013). Biofuels and food prices: separating wheat from chaff. Global food security, 2 (2), 126-130. Valentine, J. Clifton-Brown, J. Hastings, A. Robson, P. Allison, G. Smith, P. (2012). Food vs. fuel: the use of land for lignocellulosic ‘next generation’ energy crops that minimize competition with primary food production. GCB Bioenergy,4 (1),1–19. | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 439 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 494 |