بخشی, فریبا, میرزایی, حمید, آصفی, نارملا. (1399). تأثیر اسانس ریحان بر ویژگی‌های میکروبی و حسی پنیر سفید سنتی ایرانی در طی دوره رسیدن. , 75(1), 47-56. doi: 10.22059/jvr.2018.258602.2798
فریبا بخشی; حمید میرزایی; نارملا آصفی. "تأثیر اسانس ریحان بر ویژگی‌های میکروبی و حسی پنیر سفید سنتی ایرانی در طی دوره رسیدن". , 75, 1, 1399, 47-56. doi: 10.22059/jvr.2018.258602.2798
بخشی, فریبا, میرزایی, حمید, آصفی, نارملا. (1399). 'تأثیر اسانس ریحان بر ویژگی‌های میکروبی و حسی پنیر سفید سنتی ایرانی در طی دوره رسیدن', , 75(1), pp. 47-56. doi: 10.22059/jvr.2018.258602.2798
بخشی, فریبا, میرزایی, حمید, آصفی, نارملا. تأثیر اسانس ریحان بر ویژگی‌های میکروبی و حسی پنیر سفید سنتی ایرانی در طی دوره رسیدن. , 1399; 75(1): 47-56. doi: 10.22059/jvr.2018.258602.2798


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب