زرگر تیزابی, شهره, جلیلی, مریم, رحمانی, انوشه. (1398). بررسی اثر فرآیند حرارتی بر روی ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی عسل و بهینه سازی فرآیند با استفاده از روش سطح پاسخ. , (), -. doi: 10.22059/ijbse.2020.290103.665230
شهره زرگر تیزابی; مریم جلیلی; انوشه رحمانی. "بررسی اثر فرآیند حرارتی بر روی ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی عسل و بهینه سازی فرآیند با استفاده از روش سطح پاسخ". , , , 1398, -. doi: 10.22059/ijbse.2020.290103.665230
زرگر تیزابی, شهره, جلیلی, مریم, رحمانی, انوشه. (1398). 'بررسی اثر فرآیند حرارتی بر روی ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی عسل و بهینه سازی فرآیند با استفاده از روش سطح پاسخ', , (), pp. -. doi: 10.22059/ijbse.2020.290103.665230
زرگر تیزابی, شهره, جلیلی, مریم, رحمانی, انوشه. بررسی اثر فرآیند حرارتی بر روی ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی عسل و بهینه سازی فرآیند با استفاده از روش سطح پاسخ. , 1398; (): -. doi: 10.22059/ijbse.2020.290103.665230


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.