الماسی, هادی, پورفتحی, بهبود, مختاری زنوزی, رقیه. (1399). بررسی تأثیر بسته بندی نانوکامپوزیت ضدمیکروبی برپایه پلی اتیلن با چگالی پایین حاوی نانوذرات دی اکسید تیتانیوم در افزایش ماندگاری قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus). , 51(1), 195-209. doi: 10.22059/ijbse.2019.287876.665216
هادی الماسی; بهبود پورفتحی; رقیه مختاری زنوزی. "بررسی تأثیر بسته بندی نانوکامپوزیت ضدمیکروبی برپایه پلی اتیلن با چگالی پایین حاوی نانوذرات دی اکسید تیتانیوم در افزایش ماندگاری قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus)". , 51, 1, 1399, 195-209. doi: 10.22059/ijbse.2019.287876.665216
الماسی, هادی, پورفتحی, بهبود, مختاری زنوزی, رقیه. (1399). 'بررسی تأثیر بسته بندی نانوکامپوزیت ضدمیکروبی برپایه پلی اتیلن با چگالی پایین حاوی نانوذرات دی اکسید تیتانیوم در افزایش ماندگاری قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus)', , 51(1), pp. 195-209. doi: 10.22059/ijbse.2019.287876.665216
الماسی, هادی, پورفتحی, بهبود, مختاری زنوزی, رقیه. بررسی تأثیر بسته بندی نانوکامپوزیت ضدمیکروبی برپایه پلی اتیلن با چگالی پایین حاوی نانوذرات دی اکسید تیتانیوم در افزایش ماندگاری قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus). , 1399; 51(1): 195-209. doi: 10.22059/ijbse.2019.287876.665216


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب