زعفریان, فایزه, اکبرپور, وحید, حبیبی, مریم, کاوه, محمد. (1398). تاثیر بیوچار و کودهای زیستی بر رنگیزه‌های فتوسنتزی، عملکرد و محتوای عناصر غذایی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.). , 21(4), 407-422. doi: 10.22059/jci.2019.279035.2194
فایزه زعفریان; وحید اکبرپور; مریم حبیبی; محمد کاوه. "تاثیر بیوچار و کودهای زیستی بر رنگیزه‌های فتوسنتزی، عملکرد و محتوای عناصر غذایی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.)". , 21, 4, 1398, 407-422. doi: 10.22059/jci.2019.279035.2194
زعفریان, فایزه, اکبرپور, وحید, حبیبی, مریم, کاوه, محمد. (1398). 'تاثیر بیوچار و کودهای زیستی بر رنگیزه‌های فتوسنتزی، عملکرد و محتوای عناصر غذایی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.)', , 21(4), pp. 407-422. doi: 10.22059/jci.2019.279035.2194
زعفریان, فایزه, اکبرپور, وحید, حبیبی, مریم, کاوه, محمد. تاثیر بیوچار و کودهای زیستی بر رنگیزه‌های فتوسنتزی، عملکرد و محتوای عناصر غذایی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.). , 1398; 21(4): 407-422. doi: 10.22059/jci.2019.279035.2194


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب