نوربخش, هیمن, امام جمعه, زهرا. (1398). تغییرات فیزیکوشیمیایی ایزوله پروتئین آب پنیر پس از واسرشته شدن، آبکافت آنزیمی و درهم تنیدن. , 50(4), 873-881. doi: 10.22059/ijbse.2019.279788.665185
هیمن نوربخش; زهرا امام جمعه. "تغییرات فیزیکوشیمیایی ایزوله پروتئین آب پنیر پس از واسرشته شدن، آبکافت آنزیمی و درهم تنیدن". , 50, 4, 1398, 873-881. doi: 10.22059/ijbse.2019.279788.665185
نوربخش, هیمن, امام جمعه, زهرا. (1398). 'تغییرات فیزیکوشیمیایی ایزوله پروتئین آب پنیر پس از واسرشته شدن، آبکافت آنزیمی و درهم تنیدن', , 50(4), pp. 873-881. doi: 10.22059/ijbse.2019.279788.665185
نوربخش, هیمن, امام جمعه, زهرا. تغییرات فیزیکوشیمیایی ایزوله پروتئین آب پنیر پس از واسرشته شدن، آبکافت آنزیمی و درهم تنیدن. , 1398; 50(4): 873-881. doi: 10.22059/ijbse.2019.279788.665185


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب