نوربخش, هیمن, امام جمعه, زهرا. (1398). تغییرات فیزیکوشیمیایی ایزوله پروتئین آب پنیر پس از واسرشته شدن، آبکافت آنزیمی و درهم تنیدن. , (), -. doi: 10.22059/ijbse.2019.279788.665185
هیمن نوربخش; زهرا امام جمعه. "تغییرات فیزیکوشیمیایی ایزوله پروتئین آب پنیر پس از واسرشته شدن، آبکافت آنزیمی و درهم تنیدن". , , , 1398, -. doi: 10.22059/ijbse.2019.279788.665185
نوربخش, هیمن, امام جمعه, زهرا. (1398). 'تغییرات فیزیکوشیمیایی ایزوله پروتئین آب پنیر پس از واسرشته شدن، آبکافت آنزیمی و درهم تنیدن', , (), pp. -. doi: 10.22059/ijbse.2019.279788.665185
نوربخش, هیمن, امام جمعه, زهرا. تغییرات فیزیکوشیمیایی ایزوله پروتئین آب پنیر پس از واسرشته شدن، آبکافت آنزیمی و درهم تنیدن. , 1398; (): -. doi: 10.22059/ijbse.2019.279788.665185


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.