قوامی جولندان, شعبان, سمیع, علی, ذکی دیزجی, حسن, حجتی, محمد. (1398). اثر پیش تیمارهای اسمزی و فراصوت بر کیفیت فرایند خشک‌کردن ورقه‌های توت‌فرنگی به روش خشک‌کنی هوا داغ. , (), -. doi: 10.22059/ijbse.2019.262689.665078
شعبان قوامی جولندان; علی سمیع; حسن ذکی دیزجی; محمد حجتی. "اثر پیش تیمارهای اسمزی و فراصوت بر کیفیت فرایند خشک‌کردن ورقه‌های توت‌فرنگی به روش خشک‌کنی هوا داغ". , , , 1398, -. doi: 10.22059/ijbse.2019.262689.665078
قوامی جولندان, شعبان, سمیع, علی, ذکی دیزجی, حسن, حجتی, محمد. (1398). 'اثر پیش تیمارهای اسمزی و فراصوت بر کیفیت فرایند خشک‌کردن ورقه‌های توت‌فرنگی به روش خشک‌کنی هوا داغ', , (), pp. -. doi: 10.22059/ijbse.2019.262689.665078
قوامی جولندان, شعبان, سمیع, علی, ذکی دیزجی, حسن, حجتی, محمد. اثر پیش تیمارهای اسمزی و فراصوت بر کیفیت فرایند خشک‌کردن ورقه‌های توت‌فرنگی به روش خشک‌کنی هوا داغ. , 1398; (): -. doi: 10.22059/ijbse.2019.262689.665078


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.